Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Dry Cleaning + Dead Finks som support hovedbilde
torsdag 
19:00
Parkteatret

Dry Cleaning + Dead Finks som support

Dry Cleaning, den London-baserte post-punk kvartetten, har annonsert verdensturné og samtidig sluppet sin nyeste låt “Gary Ashby” fra deres kommende album “Stumpwork”, som utgis 21. oktober. Låta “Gary Ashby” handler om en familieskilpadde som forsvant under lockdown og har en fengende jangle-pop melodi som fanget oppmerksomheten til mange.

Bandet vil også opptre på Øya Open på Parkteatret i Oslo den 16. mars.

Dry Cleaning, bestående av Lewis Maynard (bass), Tom Dowse (gitar), Nick Buxton (trommer) og Florence Shaw (vokal), har allerede imponert lyttere med singlene “Don’t press me” og “Anna calls from the Arctic” fra det kommende albumet. Shaw sin imponerende teksting har også bidratt til å ta bandet bredere ut fra post-punk sjangeren og gir dem en mer modig og vidstrakt lyd enn tidligere.

Bandet fikk mye ros for debutalbumet “New Long Leg” fra 2021, med Pitchfork som beskrev det som “en fantastisk plate full av surrealistiske bilder, bisarre besettelser og sanseminner”, og skrev at “Florence Shaws fortellingseffekt var uforklarlig fantastisk”.

Med alt dette i tankene er det ingen tvil om at Dry Cleaning vil fortsette å overraske lyttere med sitt nye album “Stumpwork” og en spennende verdensturné. Hvis du vil oppleve deres unike musikk live, ikke gå glipp av sjansen til å se dem på Øya Open på Parkteatret den 16. mars.

Se mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev Emma Steinbakken i Spektrum!
lørdag
18:30

Opplev Emma Steinbakken i Spektrum!

Norges nye superstjerne, Emma Steinbakken, til Oslo Spektrum!

Eventbilde: Bb Scene tilbyr stemningsfull jazzmusikk – midt på Karl Johan!
lørdag
21:30

Bb Scene tilbyr stemningsfull jazzmusikk – midt på Karl Johan!

Brødrene Bergh er et spisested og bar med en forkjærlighet for jazzmusikk og Italiensk pizza.

Eventbilde: Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival
fredag
19:00

Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival

Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival arrangeres årlig over 10 dager i mars. Festivalens konserter holdes i hovedstadens kirker, med Oslo domkirke som hovedarena.