Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Dry Cleaning + Dead Finks som support hovedbilde
torsdag 
19:00
Parkteatret

Dry Cleaning + Dead Finks som support

Dry Cleaning, den London-baserte post-punk kvartetten, har annonsert verdensturné og samtidig sluppet sin nyeste låt “Gary Ashby” fra deres kommende album “Stumpwork”, som utgis 21. oktober. Låta “Gary Ashby” handler om en familieskilpadde som forsvant under lockdown og har en fengende jangle-pop melodi som fanget oppmerksomheten til mange.

Bandet vil også opptre på Øya Open på Parkteatret i Oslo den 16. mars.

Dry Cleaning, bestående av Lewis Maynard (bass), Tom Dowse (gitar), Nick Buxton (trommer) og Florence Shaw (vokal), har allerede imponert lyttere med singlene “Don’t press me” og “Anna calls from the Arctic” fra det kommende albumet. Shaw sin imponerende teksting har også bidratt til å ta bandet bredere ut fra post-punk sjangeren og gir dem en mer modig og vidstrakt lyd enn tidligere.

Bandet fikk mye ros for debutalbumet “New Long Leg” fra 2021, med Pitchfork som beskrev det som “en fantastisk plate full av surrealistiske bilder, bisarre besettelser og sanseminner”, og skrev at “Florence Shaws fortellingseffekt var uforklarlig fantastisk”.

Med alt dette i tankene er det ingen tvil om at Dry Cleaning vil fortsette å overraske lyttere med sitt nye album “Stumpwork” og en spennende verdensturné. Hvis du vil oppleve deres unike musikk live, ikke gå glipp av sjansen til å se dem på Øya Open på Parkteatret den 16. mars.

Se mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Chansons Internationales // Spansk aften
tirsdag
18:00

Chansons Internationales // Spansk aften

Duoen Zwaig/Heyerdahl er kjent for sine kvelder med Chansons Internationales på Røverstaden, der de utforsker ulike sjangre og sanger på flere språk. Denne kvelden blir det skatter fra det spanske musikalske landskapet.

Eventbilde: Elektrisk afterwork!
fredag
16:00

Elektrisk afterwork!

Elektrisk Afterwork med Bris, en stillegående hel-elektriske båt, er for deg som ønsker en eksepsjonell og sosial avslutning på arbeidsdagen!

Eventbilde: Fragments – Dasha Rush
lørdag
22:00

Fragments – Dasha Rush

På Fragments er målet å presentere hypnotisk og fantasifull musikk og vise frem artister. De er opptatt av å bringe sammen likesinnede individer som anerkjenner viktigheten av atmosfære på dansegulvet, og verdsetter lydkvalitet og visuell appell.