Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Drop-in: Slåttekurs på Ola Narr hovedbilde
torsdag 
16:00

Drop-in: Slåttekurs på Ola Narr

Bli med og lær å slå med ljå! Slåtteekspert Bent Nilsen lærer oss å bruke ljå på gamlemåten. Du får også lære om blomsterskattene på Ola Narr – midt i Oslo. Det er botaniker Kristina Bjureke som vil fortelle om noen av de mange engblomstene.

Praktisk informasjon:
Vi har ljåer til alle, men ta gjerne med din egen hvis du har. Kurset er gratis og åpent for alle. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Ingen forhåndspåmelding.

Veibeskrivelse:
Arrangeres på Ola Narr, ikke langt fra Carl Berners plass. For å komme dit med kollektivtransport kan du ta T-banen til Carl Berner eller buss 21, 28, 345 eller 435 til busstoppet i Fougners vei. Det er ikke langt å gå fra busstoppet på Carl Berners plass eller fra Tøyen stasjon.

Arrangeres av Norsk Botanisk Forening i samarbeid med Naturhistorisk museum.

Foto: Norsk Botanisk Forening

Relaterte saker

Eventbilde: Historisk elvevandring med guide
søndag
14:00

Historisk elvevandring med guide

Denne historiske spaserturen går hver søndag langs Akerselva for å oppleve byens varierende landskap og historie.

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.

Eventbilde: Guidet vandring: Fra Grønland til Bjørvika
mandag
17:00

Guidet vandring: Fra Grønland til Bjørvika

Guiden forteller om de store endringene som har funnet sted på få år, og viser hvordan byen i dag blander ny og eldre bebyggelse. Denne turen kombinerer fjord og det urbane bylivet.