Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Drømmemannen Med Ljåen – av KulturKlovnene hovedbilde
lørdag 
13:00
Sentralen

Drømmemannen Med Ljåen – av KulturKlovnene

“Drømmemannen Med Ljåen” er en helt nyskreven komedie av Astrid Dalsberget.

Drømmemannen Med Ljåen handler om Thale som lever et tilsynelatende smertefullt vanlig liv. Hun har en kjedelig jobb der ingen bryr seg om henne, ingen familie og ingen venner. Det eneste hun har er en kjæreste som ved første øyekast virker helt vanlig, men som elsker henne uvanlig høyt. Det er klart det da er kjipt når han veldig plutselig faller død om. 

Thale vet ikke hvor hun skal gjøre av seg og leter etter et annet sted å plassere den kjærligheten hun hadde til Simen. Den heldige utvalgte blir Mannen Med Ljåen, som kanskje selv vil hevde at han bare var på feil sted til feil tid. Thale blir betatt og så besatt av Mannen Med Ljåen. På tross av flere avvisninger fra Mannen Med Ljåens side gir ikke Thale opp. Han skal bli forelsket i henne, fortapt i henne. Dessverre er han ikke så lett å oppdrive. Litt fordi han ikke liker henne og ikke vil bli funnet, men mest fordi han kun har ett mål når han besøker menneskenes verden – å hente hjem en sjel.

Thale går mer og mer drastisk til verks og dette forstyrrer balansen i universet til Mannen Med Ljåens store ergrelse. Thale går gjennom alle de store følelsene – sinne, sorg, forelskelse og hat, (lite glede, dessverre, men noe) på sin vei mot kjærligheten.

Regi av Henrik Spantell Valdermo

Medvirkende:
Josefin Tønnessen
Theodor Sandvik
Ingelin Jansson Mo-Kristiansen
Mari Hove
Helene Nybø
Jens Jeremiassen Johnsen

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerstandup 2024
torsdag
18:30

Sommerstandup 2024

På Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær!

Eventbilde: Velkommen til VitenShitShow på Égal teater!
fredag
18:00

Velkommen til VitenShitShow på Égal teater!

Opplev Stian Sandøs og Dennis Sivas svært populære vitenskapsshow i Oslo!

Eventbilde: Humorfestival på Latter
torsdag
19:00

Humorfestival på Latter

08. august i år er det 20 år siden Latter åpnet dørene for første gang og dette skal feires med tidenes humorfestival tre dager til ende!