Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

DODIE på Sentrum Scene hovedbilde
søndag 
19:00
Sentrum Scene

DODIE på Sentrum Scene

Sangeren, låtskriveren og YouTube-sensasjonen Dodie kommer til Oslo og Sentrum Scene 24. april 2022!

Debutalbumet Human (2019) fikk stor suksess i både England, USA og Australia, og singelen Sick Of Loosing Soulmates har over 80 millioner avspillinger på Spotify. Albumet Build A Problem ble sluppet tidligere i år, og fikk nydelige mottakelser fra både anmeldere og fans.

Konserten med Dodie på Sentrum Scene blir intim, personlig og uten tvil en opplevelse man kommer til å sitte igjen med i lang tid. Vi gleder oss til å ta imot dette fantastiske talentet!

Fri aldersgrense i hovedsal. 18 år leg. på galleriet. Dørene åpner kl. 19.00.

Relaterte saker

Eventbilde: Heine Aleine – og to til
torsdag
18:30

Heine Aleine – og to til

Det finnes mange musikere og det finnes mange artister, men det er ikke mange som kan kalle seg entertainer. Sangeren Heine Totland er en av de få. Dette musikalske humorshowet må rett og slett oppleves.

Eventbilde: Live Jazz i Oslo sentrum hver uke!
torsdag
19:00

Live Jazz i Oslo sentrum hver uke!

Brødrene Bergh har i flere år servert stemningsfull jazz til folket, og er definitivt jazzklubben i Oslo du bør stoppe innom. Her kan du nyte to ting som hører særs godt sammen – Stemningsfull jazzmusikk og nydelig mat!

Eventbilde: Konserten OSLONATT i Grønland kirke
fredag
20:00

Konserten OSLONATT i Grønland kirke

Vålerenga Mannskor og Akerselva Kvinnekor har gleden av å invitere til konserten OSLONATT i Grønland kirke fredag 9 juni.