Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

DJ Orchid Wine & Dulce de Leche hovedbilde
fredag 
22:00
Becco

DJ Orchid Wine & Dulce de Leche

DJ-duoen Orchid Wine & Dulce de Leche har allerede trollbundet og behaget mange på sitt faste tilholdssted, Dangerous Club. Nå gjør de sin første gig annensteds, og Becco-folket kan glede seg til en eklektisk, esoterisk og sensuell kveld, med sanger du ikke visste du savnet, eller lenge har lengtet etter å finne.

Det spilles fra vinyl, med enkelte innslag fra CD, og stikkord er ofte ambient, alle tiders sophistipop, inderlighet, og hyppige avstikkere til Brasil, Japan og det mange kaller Fourth World. Velbekomme!

Se flere arrangementer på Becco.

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Eventbilde: Bootyswing Burlesque varieté show @SALT
torsdag
19:30

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater.

Eventbilde: Fragments – Dasha Rush
lørdag
22:00

Fragments – Dasha Rush

På Fragments er målet å presentere hypnotisk og fantasifull musikk og vise frem artister. De er opptatt av å bringe sammen likesinnede individer som anerkjenner viktigheten av atmosfære på dansegulvet, og verdsetter lydkvalitet og visuell appell.