Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

DJ Kiki @Oslo Street Food hovedbilde
fredag 
19:00

DJ Kiki @Oslo Street Food

DJ Kiki er en Oslo-basert DJ. Kiki bodde tidligere i Sverige og startet DJ- karrieren sin der. Hun har siden da spilt på forskjellige klubber, events og konserter i både Norge, Sverige og Danmark. Kiki har varmet opp for både lokale og internasjonale artister som Kranium, Gee dixon og Omah Lay og står bak flere klubbkonsepter i Sverige, og nå også i Oslo med eventet «Beats Yard Oslo» der dancehall artisten Million Stylez opptredde.

DJ Kiki er en tidligere danser og vet hva som skal spilles for å få dansegulvet i gang! Hun mikser alt av Hiphop, Rnb, Afrobeats, Uk Afroswing, dancehall, reggeaton m.m og blander både gamle klassikere og nye hits, forvent deg god stemning når Dj Kiki spiller!

Relaterte saker

Eventbilde: Business Casual: Julebord (Standup på BSF)
mandag
19:00

Business Casual: Julebord (Standup på BSF)

Nå som julen er rett rundt svingen er det viktig å ta seg et avbrekk fra styr og ståhei, og det finnes vel intet bedre avbrekk fra en hektisk hverdag i desember enn en real latter! Derfor inviterer Barcode Street Food til et helt uforglemmelig førjulsshow!

Eventbilde: Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M
tirsdag
19:00

Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M

Komikerne Marlene Stavrum, Martha Leivestad og Maria Stavang vil gjennom kvelden gi deg impro, sketsjer, standup, karakterer og roast, og kanskje de også trenger hjelp? Hvem vet!

Eventbilde: Jule-milonga i Sofienberg kirke!
fredag
19:00

Jule-milonga i Sofienberg kirke!

Bli med å feire julemesse med en stor tangofest i den fantastiske Sofienberg kirke. Det blir en magisk natt med spesiell mat.