Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

DJ ASTROBLONDE – Oslo Street Food hovedbilde
lørdag 
23:00

DJ ASTROBLONDE – Oslo Street Food

ASTROBLONDE (Ida Helene) kom inn som et friskt pust på DJ-scenen med duoen Q&I i 2017 og ble fort ettertraktet for sine dansbare og energiske DJ-sett.

Hun har spilt på alt fra de beste nattklubbene i Skandinavia til Design Week i Milano, private events i Frankrike, mote-events i Norge som Oslo Runway, Årets Stylista og ELLE, nattklubber som Blå, Parkteatret, Rockefeller og HYSJ – samt festivaler som Slottsfjell, Øya, PRIDE, H&M Loves Music og Palmesus. Hun er også resident DJ og 50% av HYSJ, et av Norges mest populære klubbkonsepter.

ASTROBLONDE er på toppen av listen som en av de mest etterspurte DJ-ene i Norge, og hun har bygget seg opp en solid følgerbase gjennom hennes hundrevis av spillejobber over hele Norden og i Europa de 5 siste årene.

Lørdag 28. mai kl. 23:00 – 03:00, Oslo Street Food

Relaterte saker

Eventbilde: Friends – The One Where Everyone Drinks på SALT
fredag
20:00

Friends – The One Where Everyone Drinks på SALT

Har du noen gang lurt på hvordan det ville vært om noen oversatte Friends til norsk og det var en improforestilling? Could this BE anymore fun? Det kan du finne ut nå!

Eventbilde: Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M
onsdag
20:30

Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M

Komikerne Marlene Stavrum, Martha Leivestad og Maria Stavang vil gjennom kvelden gi deg impro, sketsjer, standup, karakterer og roast, og kanskje de også trenger hjelp? Hvem vet!

Eventbilde: Bootyswing Burlesque på SALT
fredag
19:30

Bootyswing Burlesque på SALT

Opplev magien – et show som blander humor, sensualitet og forførende sjarm, produsert av Monicque cherrypop og Madam Purpur!