Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

DJ ASTROBLONDE – Oslo Street Food hovedbilde
lørdag 
23:00

DJ ASTROBLONDE – Oslo Street Food

ASTROBLONDE (Ida Helene) kom inn som et friskt pust på DJ-scenen med duoen Q&I i 2017 og ble fort ettertraktet for sine dansbare og energiske DJ-sett.

Hun har spilt på alt fra de beste nattklubbene i Skandinavia til Design Week i Milano, private events i Frankrike, mote-events i Norge som Oslo Runway, Årets Stylista og ELLE, nattklubber som Blå, Parkteatret, Rockefeller og HYSJ – samt festivaler som Slottsfjell, Øya, PRIDE, H&M Loves Music og Palmesus. Hun er også resident DJ og 50% av HYSJ, et av Norges mest populære klubbkonsepter.

ASTROBLONDE er på toppen av listen som en av de mest etterspurte DJ-ene i Norge, og hun har bygget seg opp en solid følgerbase gjennom hennes hundrevis av spillejobber over hele Norden og i Europa de 5 siste årene.

Lørdag 28. mai kl. 23:00 – 03:00, Oslo Street Food

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerstandup 2022 på Latter
torsdag
22:00

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb. Vi sparker helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, GRATIS popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle
lørdag
13:00

Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle

Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle er noe som må oppleves! Det legendariske konseptet forsetter å utvikle seg med en splitter ny delemeny og bobler i glasset. Våre DJs sørger for herlig stemning!