Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Dikemarked for kunst & håndverk hovedbilde
søndag 
12:00

Dikemarked for kunst & håndverk

dikemarked_27_november_v3

Velkommen til Dikemarked med salg av kunst & håndverk – og med aktiviteter! Kanskje finner du den perfekte julegaven? Det blir også et kaféhjørne med suppe, kake og kaffe – og kreative aktiviteter der du f. eks. kan lage vakre smykker, eller lage spennende metallkunst.

Forfatter Kjersti Salvesen kommer for å signere kunstboken “Kjære mor” – Alle har vi, eller har vi hatt, en mor – og boken er en ærlig hyllest til henne og til alle mødre!

Forfatter og illustratør Solveig Lid Ball kommer og signerer flere av sine vakre, detaljerte og frodige barnebøker: Bl. a. Mons & Mia serien, Sanger rundt juletreet, Sanger på fanget og Barnehagedagen – en myldrebok.

Kunstnere som deltar er: Bjørg Astrid Hermo, Kirsten Selmer, Tone Knudsen, Roger Hampton, Gunvor Lesto, Rolf Sverre Nielsen, Sølvi Strømstad & Frida Skjeggestad Rangnes.

Galleriet har også en liten eksklusiv bruktbutikk med vintage og kuriositeter.

De holder til på vakre Dikemark i Asker. Det er ca 25 minutter med bil fra Oslo. Du kan også ta tog til Asker stasjon og buss 701 fra togstasjonen til Dikemark.

Relaterte saker

Eventbilde: Bryllupsmessen Grand Moments
søndag
11:00

Bryllupsmessen Grand Moments

Suksessen gjentas på Grand Hotel – velkommen til en søndag fylt med eksklusive utstillere, motevisninger, Afternoon Tea og masse ny inspirasjon i flotte omgivelser.