Arrangementet er fullført.
Et ost- og vinkurs som tar for seg fem klassiske ostetyper med passende vinfølge.
Vi gjennomgår ostenes produksjonsprosess og sensoriske egenskaper. Vi går også gjennom hvordan anbefalte viners egenskaper påvirker valget av vin til ost. Hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen og hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige.
Kursholder: Heidi Iren Hansen
Heidi kommer fra Trøgstad, og er vår desidert største vin-nerd. Hun bestod vinkelnereksamen som best i klassen i 2009, og har nylig bestått det mest prestisjetunge vinstudiet i verden, Master of Wine.
Få enda mer ut av utstillingene og bli med på en av museets omvisninger i helgene!
Forfatterne av «Kreftoverlevelse på nye måter» presenterer sine funn, etterfulgt av en sofasamtale hvor spørsmålene diskuteres videre.
Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!