Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Detektiv Dorotea og det mystiske frøet hovedbilde
fredag 
18:00

Detektiv Dorotea og det mystiske frøet

StrømmeTeateret presenterer “Detektiv Dorotea og det mystiske frøet”:

I et livlig og engasjerende univers får barna selv være detektiver og hjelpe Dorotea, barnas egen detektiv!

Vi møter Lillebror som finner et mystisk frø i mammas rosehage. Han trenger hjelp til å finne ut hva frøet trenger for å vokse. Frøet viser seg å bli til en snakkende solsikke som bare Lillebror og barna i salen kan forstå. Sammen møter de ulike utfordringer og spennende karakterer.

Med musikk, dans og sang får historien et lekent og morsomt uttrykk, og barna inviteres til å synge og danse sammen med karakterene. Forestillingen inneholder tegnespråk som bevegelse til dans, og tar opp temaer som mobbing, utenforskap og menneskeverd.

“Detektiv Dorotea og det mystiske frøet” bygger på SOS-barnebyers solsikkekonsept “Alle barn har rett til å blomstre” og FNs barnekonvensjon.

Forestillingen passer for hele familien, og spesielt barn fra 3- 8 år.
Varighet: ca. 45 minutter.

Relaterte saker

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
lørdag

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.

Eventbilde: Bakgårdslek for familien
lørdag
11:00

Bakgårdslek for familien

Kom og lek i bakgården! Kast på stikka, hopp litt tau eller skriv på kritt-tavle. Møt opp og bli med på god gammeldags moro hver første lørdag i måneden.

Eventbilde: Barnas Sommerverksted
lørdag
11:00

Barnas Sommerverksted

Her blir det morsomme og kreative aktiviteter for barna. Samtidig vil det være konserter og andre forestillinger i gata som man også kan delta på, helt gratis.