Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Detektiv Dorotea og det mystiske frøet hovedbilde
fredag 
18:00

Detektiv Dorotea og det mystiske frøet

StrømmeTeateret presenterer “Detektiv Dorotea og det mystiske frøet”:

I et livlig og engasjerende univers får barna selv være detektiver og hjelpe Dorotea, barnas egen detektiv!

Vi møter Lillebror som finner et mystisk frø i mammas rosehage. Han trenger hjelp til å finne ut hva frøet trenger for å vokse. Frøet viser seg å bli til en snakkende solsikke som bare Lillebror og barna i salen kan forstå. Sammen møter de ulike utfordringer og spennende karakterer.

Med musikk, dans og sang får historien et lekent og morsomt uttrykk, og barna inviteres til å synge og danse sammen med karakterene. Forestillingen inneholder tegnespråk som bevegelse til dans, og tar opp temaer som mobbing, utenforskap og menneskeverd.

“Detektiv Dorotea og det mystiske frøet” bygger på SOS-barnebyers solsikkekonsept “Alle barn har rett til å blomstre” og FNs barnekonvensjon.

Forestillingen passer for hele familien, og spesielt barn fra 3- 8 år.
Varighet: ca. 45 minutter.

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Rush at Night er endelig tilbake!
fredag
20:00

Rush at Night er endelig tilbake!

Har du lyst til å tilbringe natten på Rush og ha 12 elleville timer med konkurranser, aktiviteter og masse gøy i Norges kuleste trampolinepark?

Eventbilde: Kaoskammeret – MUNCH
lørdag
00:00

Kaoskammeret – MUNCH

Utforsk det fantastiske, fargerike Kaoskammeret, et lekent rom hvor vanlige museumsregler ikke gjelder og man kan forsvinne inn i fantasiens verden.