Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Detekteamet – Kunsten å myrde hovedbilde
lørdag 
18:30
Edderkoppen Scene

Detekteamet – Kunsten å myrde

MIDDAG OG MORDMYSTERIE

Det serveres en velsmakende tre-retters middag, og mellom rettene havner publikum midt i et mordmysterie som utspiller seg mellom bordene. En spennende krimgåte, masse humor og den sosiale formen for teater – der du som publikum sitter midt i forestillingen, har vist seg å være en perfekt kombo som treffer et bredt publikum. Følger du nøye med og gjetter riktig, så er det kanskje du som blir kåret til kveldens detektiv.

«KUNSTEN Å MYRDE»

Året er 1931 og børskrakket to år tidligere har lagt mange velstående familier i en økonomisk ruin. Likevel er det noen som klarer seg godt, mistenkelig godt,- slik som familien Gyldenløve som vi nå skal møte.
Livet smiler til familien og det meste går på skinner. Men når den ene etter den andre av velstående menn i familiens nære omgangskrets blir funnet myrdet, begynner uhyggen å spre seg blant familiemedlemmene.
Er det noen som jakter på dem? En fjern kvinnelig slektning av husets frue flytter inn etter drapet på hennes far, men kan det være at hun skjuler noe? Og hva med butleren? Kan det hende at han har sin egen agenda?
Politibetjenten i byen begynner å avlegge familien stadig hyppigere besøk og mørke hemmeligheter avdekkes. Det skal vise seg at ingen er så uskyldige som de later som.

Hvem dør. Hvem overlever? Og hvem står bak det hele?

Finn ut mer og bestill billetter.

Relaterte saker

Eventbilde: Knerten og Lillebror – En nydelig familieforestilling!
lørdag
13:30

Knerten og Lillebror – En nydelig familieforestilling!

Møt Lillebror og Norges mest populære trepinne, Knerten, i levende live! Dette er en opplevelse som trollbinder både store og små.

Eventbilde: Få med deg musikalforestillingen Vaiana jr.
lørdag
14:00

Få med deg musikalforestillingen Vaiana jr.

Opplev musikalforestillingen Vaiana jr. – en forestilling fullspekket med sang og dans!

Eventbilde: Jubileumsforestilling på Bærum Kulturhus
lørdag
18:00

Jubileumsforestilling på Bærum Kulturhus

Jubileet blir markert med en storslått forestilling med dans og musikk fra Bærums brede og rike kulturliv.