Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Detekteamet – Kunsten å myrde hovedbilde
lørdag 
18:30
Edderkoppen Scene

Detekteamet – Kunsten å myrde

MIDDAG OG MORDMYSTERIE

Det serveres en velsmakende tre-retters middag, og mellom rettene havner publikum midt i et mordmysterie som utspiller seg mellom bordene. En spennende krimgåte, masse humor og den sosiale formen for teater – der du som publikum sitter midt i forestillingen, har vist seg å være en perfekt kombo som treffer et bredt publikum. Følger du nøye med og gjetter riktig, så er det kanskje du som blir kåret til kveldens detektiv.

«KUNSTEN Å MYRDE»

Året er 1931 og børskrakket to år tidligere har lagt mange velstående familier i en økonomisk ruin. Likevel er det noen som klarer seg godt, mistenkelig godt,- slik som familien Gyldenløve som vi nå skal møte.
Livet smiler til familien og det meste går på skinner. Men når den ene etter den andre av velstående menn i familiens nære omgangskrets blir funnet myrdet, begynner uhyggen å spre seg blant familiemedlemmene.
Er det noen som jakter på dem? En fjern kvinnelig slektning av husets frue flytter inn etter drapet på hennes far, men kan det være at hun skjuler noe? Og hva med butleren? Kan det hende at han har sin egen agenda?
Politibetjenten i byen begynner å avlegge familien stadig hyppigere besøk og mørke hemmeligheter avdekkes. Det skal vise seg at ingen er så uskyldige som de later som.

Hvem dør. Hvem overlever? Og hvem står bak det hele?

Finn ut mer og bestill billetter.

Relaterte saker

Eventbilde: Riket –  en morsom og overdådig forestilling!
lørdag
18:00

Riket – en morsom og overdådig forestilling!

Nå blir det norgespremiere på sceneversjonen av Lars von Triers kultklassiker fra 90-tallet. En forestilling om livets uforgjengelighet, menn med store ego og kvinnene som må rydde opp etter dem.

Eventbilde: Hans Morten Hansen – Natural Born Komiker
lørdag
18:30

Hans Morten Hansen – Natural Born Komiker

Se frem til en helaftens standupforestilling med nær, kjær og personlig observasjonshumor av ypperste klasse.

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!