Arrangementet er fullført.
Den offisielle lunsjen er i år signert kjøkkensjef Stian Adler Haugland og består av ikke mindre enn 7 retter paret med øl fra produsentene Siste Sang, Ægir og Brewdog.
For kun 845,- pr person byr vi på en ølopplevelse utenom det vanlige (inkluderer ett glass øl til hver rett).
MENY
Norske østers
med ingefær skum
Råreker
dillmarinert agurk, avokado, fetaostkrem og fritert brød
Hval tataki
erterpuré tilsmakt med wasabiristete cashewnøtter og soya- og sesamfrømarinade
Gravet andebryst
rødbetpuré, balsamicosyltet sjalottløk og appelsinvinaigrette
Mørbrad av okse
Crispy urtetopping, skorsonerrot, smørdampet sortkål og sennepssjy
Kraftkar
Servert med maltcrumble og maltkrem
Sjokoladeganache
med karameliserte peanøtter og hvit sjokoladeespuma
Ta med venner og kollegaer til uteserveringen på Mynt. Her kan de tilby en urban og lun atmosfære med utsikt over Kvadraturens tak.
Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.
Bli med på Bondens marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.