Arrangementet er fullført.
Den offisielle lunsjen er i år signert kjøkkensjef Stian Adler Haugland og består av ikke mindre enn 7 retter paret med øl fra produsentene Siste Sang, Ægir og Brewdog.
For kun 845,- pr person byr vi på en ølopplevelse utenom det vanlige (inkluderer ett glass øl til hver rett).
MENY
Norske østers
med ingefær skum
Råreker
dillmarinert agurk, avokado, fetaostkrem og fritert brød
Hval tataki
erterpuré tilsmakt med wasabiristete cashewnøtter og soya- og sesamfrømarinade
Gravet andebryst
rødbetpuré, balsamicosyltet sjalottløk og appelsinvinaigrette
Mørbrad av okse
Crispy urtetopping, skorsonerrot, smørdampet sortkål og sennepssjy
Kraftkar
Servert med maltcrumble og maltkrem
Sjokoladeganache
med karameliserte peanøtter og hvit sjokoladeespuma
Ta med deg vennegjengen eller kollegaene og bli med på en hyggelig ettermiddag Hos Alma. Hvem vet, kanskje det er ditt lag som går av med seieren?
Denne kvelden kan dere nyte en bedre middag og lære mer om god vin til påskelammet. Andrea Maroniak kommer og guider dere gjennom tre forskjellige viner som passer til påskelammet.
Lukten av sjø, synet av glade mennesker, et hav av dufter, smaker og opplevelser fra hele verden og ikke minst herlige mennesker på plass for å gi DERE et minne for livet. Gjør dere klare for Tjuvholmen Foodie Festival 2023!