Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

“Den store bokjakten” – en liten Lesekioskfestival hovedbilde
søndag 
11:00
Sentralen

“Den store bokjakten” – en liten Lesekioskfestival

DEN STORE BOKJAKTEN ” -en liten Lesekioskfestival.

Et åpent og gratis familiearrangement ute i gata og inne i Marmorsalen. Først blir det åpning av Lesekiosk nummer “0” med Ordfører Marianne Borgen, og forfatter Stian Gulli leser utdrag fra boka si “Portalpilotene”.

I Lesekiosken kan man ta seg en bok og i telefonrøret kan man høre en lydhistorie basert på en sann historie fra Oslo i gamle dager og som henger sammen med den gamle Sparebanken som bygget rommet før det ble til kulturhuset Sentralen.

Hva er DEN STORE BOKJAKTEN?

Fem interaktive telefonkiosker som kommer rett fra Verdens Kuleste Dag på Akershus festning. Utenfor Sentralen står noe du bare vagt har et minne om å ha sett før. En telefonkiosk – fra gamle dager.

Du går litt nærmere, og ser at på skiltet står det «Den store bokjakten».

For å finne løsningen på mysteriet må man fullføre lydjakten. Det betyr at du må innom fire telefonkiosker. Underveis samler du ledetråder.

Hvis du fullfører, vil de små sporene til sammen gi løsningen – hvem er stemmen fra telefonen, og hva har skjedd?

Les mer her.

‍Passer for barn fra 5 år

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
onsdag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: Drøbak Havnefestival 2024
fredag
14:00

Drøbak Havnefestival 2024

Det vil bli spennende aktiviteter og underholdning til både barn og voksne på dagtid. Mens kveldene blir viet til feelgood og gode rytmer ved fjorden fra spennende artister fra hovedscenen.

Eventbilde: Barnas sommer på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas sommer på Sentralen

Dette er Sentralens egne, gratis arrangementsprogram for barn- og barnefamilier – arrangeres hver lørdag og søndag gjennom sommeren!