Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Den store Badstudagen hovedbilde
lørdag 
11:00
SALT Arena

Den store Badstudagen

 

DEN STORE BADSTUDAGEN er en mulighet til å komme ut av hodet, INN i kroppen. Det er et rom for refleksjon og hygge, en ny versjon av helligdagsfred. Det vil være konserter, lydverk, radiolytting, saunasamtaler og musikk i 60 graders varme.

 FEM badstuer fyres i tolv timer, rett foran Operahuset

Også i år samarbeider SALT med Sørengas Badstue- & Helårsbadeanstalt og den nye saunaen på kaia, KOK Oslo!

Følgende saunaer fyres opp::

ÁRDNA – (skjult skatt på samisk) En av verdens største saunaer med plass til 90 personer som brukes som hovedsete når SALT har Sauna Sessions i helgene. Selv om finnene kaller det et varmt rom på den finske oversettelsen, er dens komfortable 60+ grader herlig hvis man bruker litt tid på det, med både utsikt til sjøen, barcode og Operaen.

Utenfor er uansett SIGAREN, en 100 år gammel aquavit-tønne som stiller med 90-120 grader. Etter et kjapt oppkok skjønner du hvorfor det er to kaldkulper rett utenfor, samt dusj – både varm og kald!

Naustets private, tradisjonelle lille badstue blir vanligvis kun brukt av små grupper, men blir for anledning åpnet opp via badeporten. Det kan bli kø utenfor, men man kan jo bare vente i baren, eller man kan gjøre som vanlig og bestille drikke rett gjennom dens private luke til baren.

Sørengas Badstue- & Helårsbadeanstalt har bygget en sjarmerende flytesauna av matriale som er funnet i fjæra. Blant deres sauna-innovasjoner er en luke til sjøen fra inni saunaen! De ligger til kai på SALT den store sauna-dagen, så da vil det være mulighet for å virkelig nyte kontrastene mellom varmt og kaldt på en komfortabel måte.

Den nye saunaen på kaia, KOK, er også med på dagen. Her er alt flunkende nytt og lekkert – den har i tilegg elektrisk motor som gjør at man kan kjøre med den. Kanskje noen klarer å overtale KOK til å kjøre ut noen fjordturer?

Det serveres blant annet nystekte sveler, salt og søtt snacks på Naustet.

Billettpris: 295 kroner. Forhåndsbestill via TicketCo eller kjøp i resepsjonen.

Finn arrangementet på Facebook

Relaterte saker

Eventbilde: Lekter’n Festival 2023
fredag
14:00

Lekter’n Festival 2023

Ta med deg dine beste venner og bli med på en rå fest på bryggekanten!

Eventbilde: Afterwork med DJ på Gastroteket!
fredag
16:00

Afterwork med DJ på Gastroteket!

Gastroteket Vika har Afterwork med DJ hver torsdag og fredag. Kom og få servert nydelig mat og drikke på denne gastropuben med en helt unik atmosfære og stemning.

Eventbilde: Ølcruise med Christian Radich
fredag
17:15

Ølcruise med Christian Radich

Det ønskes velkommen til ølcruise om bord på Christian Radich. Om bord blir det ølforedrag med smaking med Espen Smith, en av Norges fremste og mest profilerte ølkjennere. Dette blir en fantastisk kveld på fjorden!