Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Den store badstudagen på SALT hovedbilde
lørdag 
10:00
SALT Oslo

Den store badstudagen på SALT

Lørdag 16. april er Den store badstudagen, og det skal feires på SALT!

Vi utvider åpningstidene og åpner alle våre badstuer fra klokken 10! I tillegg åpner vi hele området, så en saunabillett hos oss denne dagen gjelder for samtlige av våre seks saunaer. Her er det altså gode muligheter for å teste alle og finne sin favoritt!

I tillegg blir det DJs fra morgen til kveld: Kl. 10 – 16 byr DJ Faxvaag på ny og gammel pop og loungy house, og fra 16.30 til 21.30 tar DJ Cosmo Kessler med seg sitt svære og varierte musikkbibliotek, før DJ Faxvaag er tilbake bak spakene igjen fra 21.30 til 00.00. Sammen sørger de for å gi dere tidenes påskeaften i storsaunaen.

Besøk nettside for booking av saunabillett.

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.