Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

deLillos – Suser avgårde hovedbilde
lørdag 
19:30
Bærum Kulturhus

deLillos – Suser avgårde

Endelig tilbake hos oss: et av de mest markante band i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. Et av de fire store. Kompromissløse i uttrykket og elsket av mange.

deLillos ble dannet i Oslo i 1984. Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos referert til som en av de fire store norske rockegruppene.

I tre tiår har Lars Lillo Stenberg, Lars Fredrik Beckstrøm, Lars Lundevall og Øystein Paasche
levert en jevn strøm av kvalitetsuttrykk både tekstlig, musikalsk og kreativt.

Trioen har vært kompromissløse i sitt uttrykk og tro mot sitt univers, samtidig som de har utfordret det kreative både når det kommer til format og innhold.

Hvem har ikke et nært forhold til tidløse låter som Neste sommer, Kokken Tor, Suser avgårde alle mann, Min Beibi Dro Avsted eller Hjernen er alene?

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.