Arrangementet er fullført.
Hva skal skje med Oslos historiske bygninger?
Oslo Pilot inviterer til andre del av en debattserie i tre deler, om byens historiske bygninger og hva de kan brukes til. www.oslopilot.no
Velkommen til debatt mellom:
•Janne Wilberg – Byantikvaren i Oslo.
•Erling Dokk Holm – 1. amanuensis og dekan ved Markedshøyskolen.
•Erik Langdalen – Professor ved AHO og sivilarkitekt MNAL.
Debatten ledes av Even Smith Wergeland, førstelektor ved NMBU og postdoktor ved HiOA.
Adresse: OSLO PILOTs prosjektrom, Prinsensgate 2.
Den omrokerte byen. Del 1: Konsolider eller dø – vises i Oslo Pilots prosjektrom til 1. mai, og er en undersøkelse av viktige historiske bygninger som forlates når sammenslåtte institusjoner flytter inn i nye bygninger.
Prosjektet er utviklet av Johanne Borthne, Vilhelm Christensen, Martin Braathen, Even Smith Wergeland og Oslo Pilot.
Den omrokerte byen. Del 2: Spekulativ realisme – er tre debatter bestående av tre ulike panel.
Andre debatt skjer 6. april, kl. 19.00 – 21.00.
Adresse: OSLO PILOT, Prinsensgate 2.
Les mer på www.oslopilot.no
https://www.facebook.com/events/236836123335036/
#oslopilot
Første debatt ble gjennomført 30 mars, med dette panelet:
Rina Mariann Hansen, byråd for kultur, idrett og frivillighet. #Arbeiderpartiet
Tone Hansen, direktør for Henie Onstad Kunstsenter og leder av Norsk Kulturråd. Kulturrådet #HOK #Kulturradet
Johanne Nordby Wernø, daglig leder og kurator for Unge Kunstneres Samfund #UKS
Foto: Munch Museet. Knudsens fotoatelier © Dextra Photo, Norsk Teknisk Museum
I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.
Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.