Arrangementet er fullført.

Death and Dawn – Musikalt møte mellom kor hovedbilde
lørdag 
16:00

Death and Dawn – Musikalt møte mellom kor

Kammerkoret Vox Humana inviterer til et spennende møte i Grønland kirke, lørdag 13. mai kl 16:00 – et samarbeid med Berlin-koret Cantus Domus, som gjester Oslo med sin dirigent Ralf Sochaczewsky.

Korene framfører et program som vi har gitt tittelen «Death and Dawn». På programmet står noen av de store stykkene fra romantikken, av Gustav Mahler, Max Reger og to stk. Mendelsohn – både Felix og Arnold. Fra 1900-tallet inngår Poulencs ‘Sept chansons’ og stykker av Messiaen og Martin m.fl. De to korene samarbeidet første gang i 2016, da Vox Humana gjestet Berlin og vi gleder oss til nok en konsert, med både eget og felles repertoar.

Dirigent Ralf Sochaczewsky har sin utdannelse fra Hochschule der Künste Berlin og Hochschule für Musik “Hanns Eisler“. Han har studert kordireksjon med bl.a. Achim Zimmermann og Jörg Peter Weigle, og orkesterdireksjon med Rolf Reuter. Ralf Sochaczewsky har ledet Cantus Domus siden 1996 og deretter også Ensemble Vocal de Bardou og Ensemberlino Vocale. Han har arbeidet med Staats- und Domchor Berlin, RIAS-Kammerchor, Rundfunkchor Berlin, Nederlands Radio Koor og Shanghai Opera Choir.

Fra programmet:
Gustav Mahler: Ich bin der Welt abhanden gekommen
Max Reger: O Tod wie bitter bist du
Felix Mendelsohn: Denn er hat seinen Engeln befohlen
Arnold Mendelssohn: Passionsgesang
Edward Elgar: My love dwelt in a northern land
Francis Poulenc: Fra Sept chansons
James Macmillan: O radiant dawn
Frank Martin: Sanctus
Piazolla: Adios Nonino

Vel møtt!

ntso

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev ISÁK på Rockefeller
torsdag
19:00

Opplev ISÁK på Rockefeller

Med tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, flytter ISÁK grensene for det vi vanligvis definerer som popmusikk.

Eventbilde: Lørdagsopera på Gamle Raadhus Scene
lørdag
15:30

Lørdagsopera på Gamle Raadhus Scene

Her blir det høy kvalitet og godt humør, høye toner, sorg og drama i beste operastil.

Eventbilde: Flashback – 10 år med Retro Singers
lørdag
18:30

Flashback – 10 år med Retro Singers

Retro Singers ble startet opp i 2011 og feirer ti år i år! I den forbindelse inviterer de til jubileumskonsert med både gamle og nye Retro Singers klassikere.