Søk i Aktiv i Oslo

De Ubrukelige spiller på SALT hovedbilde
onsdag 
20:30
SALT Oslo

De Ubrukelige spiller på SALT

De Ubrukelige begynte som en musikalsk oppreisning etter at vokalist Christine Henriksen og gitarist Hallvard Høiberg kræsjet inn i hverandre utenfor Schous Bryggerier en stålgrå novemberkveld. De fant et fellesskap i at begges tidligere prosjekter gjorde kassasuksess etter at de hadde forlatt skuta, og i all ubrukelighet slo de sine pjalter sammen, kvesset pennen og stemte strengene. Resultatet ble debutalbumet Sukker og margarin fra 2019, en oppvisning i kreativitet og skriveglede, der nordnorsk visesang krysses med fransk temperament.

Konserten i Naustet er den eneste sjansen du får til å se De Ubrukelige i hovedstaden i år. I den forbindelse byr de på ti helt nye låter fra deres kommende andrealbum som spilles inn i slutten av august.

Sagt om De Ubrukelige «En oppvisning i kreativitet og skriveglede» (Kråkeslottfestivalen) «Sukker og margarin er blitt akkurat den godbiten som man kunne håpe på hvis du har hørt De Ubrukelige på konsert» (Folkebladet) «Tar norsk visemusikk til et nytt kunstnerisk nivå» (Tranøy Galleri) «Alt blir livlig underholdning når viseduoen De Ubrukelige sparker fra seg foran mikrofonen» (PLNTY Kulturmagasin) «Umiskjennelig preg av Jacques Brel. Sukker og margarin anbefales, og de som er så heldige å få anledning til å høre duoen i levende live har noe å glede seg til» (Viser)

ID: 20 år

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Kammermusikkfestival: Wolf til Italia
onsdag
18:00

Oslo Kammermusikkfestival: Wolf til Italia

Vi skal til kjærlighetens og lidenskapens land, Italia, med Hugo Wolf.

Eventbilde: Oslo Kammermusikkfestival: Den høye, lyse natt
onsdag
21:00

Oslo Kammermusikkfestival: Den høye, lyse natt

Vi rører ved selve festivalens kjernerepertoar når Lawrence Power, Nicholas Altstaedt og Quatuor Ébène spiller verk av Schubert og Schönberg. Her krysses virkelige stjernemusikere med et fantastisk program!

Eventbilde: Oslo Jazzfestival: Liv Hauge Ensemble
torsdag
19:30

Oslo Jazzfestival: Liv Hauge Ensemble

Hva nå, Ekko? er et bestillingsverk til Festspillene Helgeland av pianist Liv Andrea Hauge skrevet for en syv unge, oslobaserte jazzmusikere.