Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

De Ubrukelige spiller på SALT hovedbilde
onsdag 
20:30
SALT Oslo

De Ubrukelige spiller på SALT

De Ubrukelige begynte som en musikalsk oppreisning etter at vokalist Christine Henriksen og gitarist Hallvard Høiberg kræsjet inn i hverandre utenfor Schous Bryggerier en stålgrå novemberkveld. De fant et fellesskap i at begges tidligere prosjekter gjorde kassasuksess etter at de hadde forlatt skuta, og i all ubrukelighet slo de sine pjalter sammen, kvesset pennen og stemte strengene. Resultatet ble debutalbumet Sukker og margarin fra 2019, en oppvisning i kreativitet og skriveglede, der nordnorsk visesang krysses med fransk temperament.

Konserten i Naustet er den eneste sjansen du får til å se De Ubrukelige i hovedstaden i år. I den forbindelse byr de på ti helt nye låter fra deres kommende andrealbum som spilles inn i slutten av august.

Sagt om De Ubrukelige «En oppvisning i kreativitet og skriveglede» (Kråkeslottfestivalen) «Sukker og margarin er blitt akkurat den godbiten som man kunne håpe på hvis du har hørt De Ubrukelige på konsert» (Folkebladet) «Tar norsk visemusikk til et nytt kunstnerisk nivå» (Tranøy Galleri) «Alt blir livlig underholdning når viseduoen De Ubrukelige sparker fra seg foran mikrofonen» (PLNTY Kulturmagasin) «Umiskjennelig preg av Jacques Brel. Sukker og margarin anbefales, og de som er så heldige å få anledning til å høre duoen i levende live har noe å glede seg til» (Viser)

ID: 20 år

Relaterte saker

Eventbilde: Familie-julekonsert med Det Norske Jentekor
søndag
14:00

Familie-julekonsert med Det Norske Jentekor

Det Norske Jentekor inviterer i år som i fjor til familiejulekonserter på Sentralen. 

Eventbilde: Christel Alsos med julekonsert på Hadeland Glassverk
søndag
14:00

Christel Alsos med julekonsert på Hadeland Glassverk

Med stort julemarked, 11 butikker, 4 spisesteder, åpen glasshytte og stemningsfulle juleaktiviteter for hele familien, er Hadeland Glassverk et flott sted å besøke i førjulstiden.

Eventbilde: A New Voices XMAS 2023
søndag
16:00

A New Voices XMAS 2023

Julen synges inn med kjente julelåter, i tillegg til R’n’B og Poplåter av store amerikanske artister.