Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

“De Nysgjerrige” hovedbilde
torsdag 

“De Nysgjerrige”

FBCOVER-V5b

“De Nysgjerrige”

“De nysgjerrige” – Urpremiere på scenen! TITAN Teaterakademi fremfører dramatisk tematikk i samarbeid med Hans Petter Blad på Teater Manu kl. 19:00, 8. og 9.mai. Forfatterens datter Liv Barbosa Blad debuterer som teaterregissør i denne oppsetnignen. 

Sceneversjonen er spesialskrevet for avgangsklassen ved TITAN Teaterakademi og tar utgangspunkt i Hans Petter Blads bok “De nysgjerrige”. Forfatterens datter, Liv Joelle Barbosa Blad er regissør for stykket. 

Vi møter unge mennesker som studerer i Paris der en sovevoldtekt finner sted. Den utsatte, hovedkarakteren Daisy sliter ikke bare med det som har hendt, men mest av alt med hvordan omgivelsene forventer av henne å reagere. Temaet er meget interessant og setter søkelyset på samfunnets forventninger til offer, gjerningsmann og pårørende. Hvordan takler de ulike partene denne situasjonen og hvem har rett? Hva er omtanke og hva er inngripen i en annens liv? 

Ble du nysgjerrig? Kjøp billett da vel!

 
 

Relaterte saker

Eventbilde: Døden på Oslo S – en musikal av Égal teater
torsdag
17:30

Døden på Oslo S – en musikal av Égal teater

Døden på Oslo S, en musikal basert på spillefilmen og bøkene av Ingvar Ambjørnsen med samme navn.

Eventbilde: Oslo Ung 2024
torsdag
00:00

Oslo Ung 2024

Oslo Ung (tidl. Rampelysfestivalen) er en nasjonal teaterfestival for og med barn og unge, og er Norges største i sitt slag.

Eventbilde: Knitting Peace med nysirkus-kompaniet Cirkus Cirkör
fredag
19:00

Knitting Peace med nysirkus-kompaniet Cirkus Cirkör

Cirkus Cirkör inviterer til en magisk vakker verden av tau, garn og floker som er strikket inn i temaet fred og håndarbeid.