Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Daniel Kvammen til Bærum Kulturhus hovedbilde
fredag 
20:00
Bærum Kulturhus

Daniel Kvammen til Bærum Kulturhus

Daniel Kvammen har for lengst bekreftet sin posisjon som en publikumsfavoritt, solid liveartist og låtskriver med teft for radiohits.

Med sine underfundige og superfengende låter satte han Geilo på kartet i en imponerende kombinasjon av bygde-og urbanromantikk. Debuten «Fremad i alle retninga» resulterte i hele tre Spellmann-nominasjoner og siden har det gått oppover.

Kvammen har spilt konserter på alt fra landets største festivaler til en mye omtalt hytte-turné på Hardangervidda. Fra Gaustadtoppen til Rockefeller. Ulike format, men alltid samme tilstedeværelse for et stadig voksende publikum.

Foto: Simen Skreddernes

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.