Arrangementet er fullført.

Dagskurs med internasjonalt anerkjent lærer – «Unionen av Sutra & Tantra» hovedbilde
lørdag 
10:00

Dagskurs med internasjonalt anerkjent lærer – «Unionen av Sutra & Tantra»

ntso

Den internasjonalt anerkjente buddhistiske læreren, Gen-la Dekyong, skal holde sitt første heldagskurs i den nordiske regionen ved Nordisk Kadampa Meditasjonssenter i Oslo.

Om morgenen vil Gen-la lære oss om Sutra, Buddhas alminnelige læresetninger. Disse skaper fundamentet for en vellykket åndelig praksis. Disse læresetningene hjelper oss til å trene sinnet vårt så det mer effektivt kan håndtere hverdagslivet, og de hjelper oss å åpne hjertene våre. De innbefatter også dype læresetninger om virkelighetens natur. Ved å forstå tingenes sanne natur kan vi gradvis frigjøre sinnet vårt fra dets begrensende forestillinger og begynne å virke på en mer ekte og effektiv måte enn vi noen gang tidligere har gjort.

Om ettermiddagen vil Gen-la dele læresetningene om Tantra, Buddhas ualminnelige læresetninger. Selv om Tantra-læren er svært populær, er det ikke mange mennesker som forstår dens sanne betydning. Buddhas tantriske læresetninger viser oss hvordan vi kan lære å bruke våre subtile og svært subtile sinnstilstander til å utforske og forstå vår virkelighets illusoriske natur og til å oppdage lykksaligheten og freden som ligger til grunn for dens sanne natur.

Inspirert av hennes dype erfaring, vil Gen-la vise oss hvordan å praktisere foreningen av Sutra og Tantra for å gjøre rask og korrekt fremgang i vår åndelige praksis til beste for oss selv og for andre.

“Å praktisere Sutra-læresetningene er det grunnleggende fundamentet for å praktisere de Tantriske læresetningene, og å praktisere Tantra er den raske metoden til å oppfylle Sutra-læresetningenes høyeste mål”
Geshe Kelsang Gyatso fra teksten Modern Buddhism.

Undervisning på engelsk.

Lokale: Nordisk Kadampa Meditasjonssenter, Kongens gate 2, “indre gård” 6. etg. Kart.

Pris: kr. 450,- eller kr. 315,- for de som ikke råd til våre foreslåtte priser.


Kongens gate 2
0153 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Digital ølsmaking med Ølakademiet
fredag
20:00

Digital ølsmaking med Ølakademiet

Ølakademiet tar deg også med på en rundreise gjennom ulike ølstiler fra hele verden – fra de lyse og lette til de tunge og mørke.

Eventbilde: Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs
fredag
20:00

Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs

I løpet av ca 1,5 time får dere smake to spennende viner og lære hovedprinsippene for produksjon av musserende viner.