Arrangementet er fullført.

Dagskurs med internasjonalt anerkjent lærer – «Unionen av Sutra & Tantra» hovedbilde
lørdag 
10:00

Dagskurs med internasjonalt anerkjent lærer – «Unionen av Sutra & Tantra»

ntso

Den internasjonalt anerkjente buddhistiske læreren, Gen-la Dekyong, skal holde sitt første heldagskurs i den nordiske regionen ved Nordisk Kadampa Meditasjonssenter i Oslo.

Om morgenen vil Gen-la lære oss om Sutra, Buddhas alminnelige læresetninger. Disse skaper fundamentet for en vellykket åndelig praksis. Disse læresetningene hjelper oss til å trene sinnet vårt så det mer effektivt kan håndtere hverdagslivet, og de hjelper oss å åpne hjertene våre. De innbefatter også dype læresetninger om virkelighetens natur. Ved å forstå tingenes sanne natur kan vi gradvis frigjøre sinnet vårt fra dets begrensende forestillinger og begynne å virke på en mer ekte og effektiv måte enn vi noen gang tidligere har gjort.

Om ettermiddagen vil Gen-la dele læresetningene om Tantra, Buddhas ualminnelige læresetninger. Selv om Tantra-læren er svært populær, er det ikke mange mennesker som forstår dens sanne betydning. Buddhas tantriske læresetninger viser oss hvordan vi kan lære å bruke våre subtile og svært subtile sinnstilstander til å utforske og forstå vår virkelighets illusoriske natur og til å oppdage lykksaligheten og freden som ligger til grunn for dens sanne natur.

Inspirert av hennes dype erfaring, vil Gen-la vise oss hvordan å praktisere foreningen av Sutra og Tantra for å gjøre rask og korrekt fremgang i vår åndelige praksis til beste for oss selv og for andre.

“Å praktisere Sutra-læresetningene er det grunnleggende fundamentet for å praktisere de Tantriske læresetningene, og å praktisere Tantra er den raske metoden til å oppfylle Sutra-læresetningenes høyeste mål”
Geshe Kelsang Gyatso fra teksten Modern Buddhism.

Undervisning på engelsk.

Lokale: Nordisk Kadampa Meditasjonssenter, Kongens gate 2, “indre gård” 6. etg. Kart.

Pris: kr. 450,- eller kr. 315,- for de som ikke råd til våre foreslåtte priser.


Kongens gate 2
0153 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Spennende nettkurs for deg som vil bli skuespiller eller regissør!
torsdag

Spennende nettkurs for deg som vil bli skuespiller eller regissør!

På  DUS Akademiet finner du mange flotte kurs med dyktige skuespillere og regissører, i tillegg til gratis intervjuer. Sjekk ut deres nye plattform! 

Eventbilde: Martemos teaterworkshop
søndag
16:15