Arrangementet er fullført.

Dagskurs i Horseball hovedbilde
lørdag 
13:00
Nordmarka Rideskole

Dagskurs i Horseball

Har du lyst til å utfordre rideferdighetene dine? Bli med på dagskurs i Horseball på lørdag! Dette er en morsom lagsport som foregår på hesteryggen!

Kurset starter med en innføring i det grunnleggende innenfor horseball. Det vil være gjennomgang av regler, taktikk og teknikk, så det er ingen krav om forkunnskaper innenfor sporten. Deltagerne deles deretter i to grupper før dere rir, så du kan være med om du er nybegynner eller erfaren. Det er en fordel at du er trygg rundt hester. Merk at det ikke er et kurs i rideteknikk.

Felles oppmøte kl. 13 – Innføring i horseball
Gruppe 1 rir fra kl. 14-15
Gruppe 2 rir fra kl. 15-16

Instruktør på kurset er Elida de Besche. Hun er utdannet horseballtrener fra England og ridelærer ved Nordmarka Rideskole. I tillegg til horseball driver hun med bueskyting til hest, riddersport, samt sprang og dressur.

Hestene vi bruker går til vanlig i Nordmarka Rideskole. Elida kjenner dem godt, så dere finner en hest som passer for deg.

Gjennom våren har Elveli Kjøre- og Rideklubb holdt flere kurs i Horseball, og deltagerne syns dette er veldig gøy. Det gjør hestene også!

Horseball er en mulighet til å utfordre deg selv på hesteryggen, samtidig som du har det gøy!

Klokkeslett: 13-16
Sted: Nordmarka Rideskole, Elveliveien 31, 0758 Oslo
Pris: 300 kr (medlemmer av Elveli Kjøre- og Rideklubb)/ 500 kr (ikke-medlemmer)

For påmelding og spørsmål:
E-post: elvelikr@gmail.com

Relaterte saker