Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Dagny til Parkteatret (Fri alder) hovedbilde
lørdag 
Parkteatret

Dagny til Parkteatret (Fri alder)

Få artister treffer publikum like umiddelbart som Dagny, både når det kommer til hennes energiske sceneopptredener og fengslende poplåter. 5. oktober besøker sangfuglen fra nord Parkteatret. Konserten har fri aldersgrense.
Dagny sendte sjokkbølger gjennom bransje og publikum da hun slapp «Backbeat» høsten 2015. Siden den gang har hun bygget seg opp til å bli en av landets mest spennende liveartister og låtskrivere, med en katalog som har over 200 millioner strømminger.Dagny Norvoll Sandvik vokste opp i et musikalsk hjem, men det var da hun flyttet til London tidlig i 20-årene at hun for alvor fant sitt fotfeste som musiker og låtskriver. Til tross for at hun fortsatt omtales som ung og lovende, har hun allerede etablert seg som en av tungvekterne i det norske poplandskapet, med høythengende radiolistinger, festivalspotter, utsolgte headlinershow og spektakulære TV-opptredener.

Dagny viste at hun var langt fra en one hit wonder da hun fulgte opp «Backbeat» med låter som «Fool’s Gold» feat. BØRNS, og EPen «Ultraviolet» det samme året. EPen fikk et samlet kritikerkor til å kaste høye terningkast og beskrive henne som Norges nye internasjonale pophåp.

Blant hennes mange meritter, var hun Vevos One to watch i 2017, og hun har vært P3 Gull- og Spellemann-nominert en rekke ganger.

For Dagny har popmusikken blitt det perfekte stedet å utforske og boltre seg både i sine egne, og andres følelser. Dagny forteller at skriveprosessen har gått fra det å prøve å lære mest mulig av andre, til å stadig ta mer kontroll. Hun har skrevet med låtskrivere som Ludvig Söderberg (Tove Lo, Ellie Goulding) og Jason Gill, og resultatet har så langt blitt en hitparade med singler som «Wearing Nothing» (2017), «Love You Like That» (2017) og «Used To You» (2018). Dagny forteller at hun har blitt stadig mer opptatt av tekst. Hvis ikke teksten taler til henne, er det vanskeligere å føle noe for låta.

– Jeg er litt ferdig med å skrive låter som ikke treffer meg personlig. Musikken jeg skriver nå er mye mer ærlig. Man kan gå to veier; si det som det er, eller si alt annet og symbolisere det man egentlig prøver å si. For meg har det nesten blitt som en avhengighet å prøve å være ærlig. Å leve er å lære og utvikle seg. Man har aldri skrevet sin beste låt, utdyper hun.

Dagny slapp «Hit Your Heart» med Steve Aoki 8. mars. Singelen har lenge vært en livefavoritt, og en av hennes mest etterspurte låter. Singelen har hatt høy rotasjon på NRK P3 og Mp3.

– «Hit Your Heart» har en villskap og råskap i seg som jeg er veldig glad i. Det er på mange måter en litt desperat låt. Den er veldig mye, men på en bra måte, legger hun til.

dagnymusic.com
facebook.com/dagnymusic

Billetter kr. 300,- + avg. I salg fra fredag 31. mai kl. 09.00.
Fri alder, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.

Relaterte saker

Eventbilde: Førjulskonsert – en unik og stemningsfull konsertopplevelse.
lørdag
13:00

Førjulskonsert – en unik og stemningsfull konsertopplevelse.

Endre Koch er en av Norges fremste utøvende tapping-gitarister, og har fenget mangt et publikum på sin ferd. Tapping er en spillestil der man spille både akkorder og melodier samtidig.

Eventbilde: En magisk vandring i Schumanns fotspor med Operaorkestret
lørdag
14:00

En magisk vandring i Schumanns fotspor med Operaorkestret

Operaorkestret inviterer til en ettermiddag tilegnet Schumanns eventyrlige!

Eventbilde: Oslo Voices – Sjeleskatt
lørdag
17:00

Oslo Voices – Sjeleskatt

Til jul har Oslo Voices samlet et knippe sanger som vi håper kan ta dere inn i adventstiden med fred og fryd.