Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Dagny til Parkteatret (Fri alder) hovedbilde
lørdag 
Parkteatret

Dagny til Parkteatret (Fri alder)

Få artister treffer publikum like umiddelbart som Dagny, både når det kommer til hennes energiske sceneopptredener og fengslende poplåter. 5. oktober besøker sangfuglen fra nord Parkteatret. Konserten har fri aldersgrense.
Dagny sendte sjokkbølger gjennom bransje og publikum da hun slapp «Backbeat» høsten 2015. Siden den gang har hun bygget seg opp til å bli en av landets mest spennende liveartister og låtskrivere, med en katalog som har over 200 millioner strømminger.Dagny Norvoll Sandvik vokste opp i et musikalsk hjem, men det var da hun flyttet til London tidlig i 20-årene at hun for alvor fant sitt fotfeste som musiker og låtskriver. Til tross for at hun fortsatt omtales som ung og lovende, har hun allerede etablert seg som en av tungvekterne i det norske poplandskapet, med høythengende radiolistinger, festivalspotter, utsolgte headlinershow og spektakulære TV-opptredener.

Dagny viste at hun var langt fra en one hit wonder da hun fulgte opp «Backbeat» med låter som «Fool’s Gold» feat. BØRNS, og EPen «Ultraviolet» det samme året. EPen fikk et samlet kritikerkor til å kaste høye terningkast og beskrive henne som Norges nye internasjonale pophåp.

Blant hennes mange meritter, var hun Vevos One to watch i 2017, og hun har vært P3 Gull- og Spellemann-nominert en rekke ganger.

For Dagny har popmusikken blitt det perfekte stedet å utforske og boltre seg både i sine egne, og andres følelser. Dagny forteller at skriveprosessen har gått fra det å prøve å lære mest mulig av andre, til å stadig ta mer kontroll. Hun har skrevet med låtskrivere som Ludvig Söderberg (Tove Lo, Ellie Goulding) og Jason Gill, og resultatet har så langt blitt en hitparade med singler som «Wearing Nothing» (2017), «Love You Like That» (2017) og «Used To You» (2018). Dagny forteller at hun har blitt stadig mer opptatt av tekst. Hvis ikke teksten taler til henne, er det vanskeligere å føle noe for låta.

– Jeg er litt ferdig med å skrive låter som ikke treffer meg personlig. Musikken jeg skriver nå er mye mer ærlig. Man kan gå to veier; si det som det er, eller si alt annet og symbolisere det man egentlig prøver å si. For meg har det nesten blitt som en avhengighet å prøve å være ærlig. Å leve er å lære og utvikle seg. Man har aldri skrevet sin beste låt, utdyper hun.

Dagny slapp «Hit Your Heart» med Steve Aoki 8. mars. Singelen har lenge vært en livefavoritt, og en av hennes mest etterspurte låter. Singelen har hatt høy rotasjon på NRK P3 og Mp3.

– «Hit Your Heart» har en villskap og råskap i seg som jeg er veldig glad i. Det er på mange måter en litt desperat låt. Den er veldig mye, men på en bra måte, legger hun til.

dagnymusic.com
facebook.com/dagnymusic

Billetter kr. 300,- + avg. I salg fra fredag 31. mai kl. 09.00.
Fri alder, ingen alkoholservering.
Kun ståplasser.

Relaterte saker

Eventbilde: A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada
mandag
19:00

A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada

Konserten «Samhold» handler om å bygge relasjoner og fellesskap etter en lang periode med utfordringer, om å holde sammen og feire vår felles menneskelighet. Dette blir en mektig konsertopplevelse du ikke vil gå glipp av.

Eventbilde: Lunsjkonsert: Bergen pianotrio
tirsdag
11:30

Lunsjkonsert: Bergen pianotrio

I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.

Eventbilde: Releasekonsert for William Dillner
tirsdag
18:30

Releasekonsert for William Dillner

Han har samlet et storslått band bestående av unge talenter fra Oslos musikkscene, og sammen ønsker de å skape en lun og varm atmosfære, og en kveld du neppe vil glemme.