Søk i Aktiv i Oslo

Crystal Pite: Light of Passage hovedbilde
onsdag 
19:30
Den Norske Opera & Ballett

Crystal Pite: Light of Passage

Mektig og malerisk dans: Den smertelig aktuelle flyktningkrisen står på agendaen når Nasjonalballetten danser en ballett av Crystal Pite – en av vår tids aller fremste koreografer.

Storstilt, brutalt ensembleverk
Light of Passage er en fortsettelse av det prisvinnende verket Flight Pattern fra 2017. Dette var koreograf Crystal Pites reaksjon på flyktningkrisen, som hun beskriver som «the story of our time». Nå er det storstilte ensembleverket utvidet til tre akter, som følger hele Góreckis Symphony of Sorrowful Songs.

Scenerommet fylles av Nasjonalballettens dansere så vel som barn fra Ballettskolen og eldre dansere. Verket er en samproduksjon mellom The Royal Ballet og Nasjonalballetten.

«En sjelden gang skjer det at en forestilling er så nær som fullendt.» – Sidsel Pape, Aftenposten 2023

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Humorfest
onsdag
00:00

Oslo Humorfest

Oslo Humorfest er tilbake – nå som winter edition!

Eventbilde: Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen
lørdag
19:00

Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen

«Rain Man» er en hjertevarm historie om to brødre som finner tilbake til hverandre på usedvanlig vis. Historien tar oss med på en sjenerøs tidsreise tilbake til 80-tallet og lærer oss betydningen av ubetinget kjærlighet.

Eventbilde: Helgeaktiviteter på Teknisk museum
søndag
10:00

Helgeaktiviteter på Teknisk museum

Ta med hele familien for en gøy og lærerik helg. Museet har fire etasjer med spennende utstillinger om teknologi, industri, vitenskap og medisin.