Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Colorful heart hovedbilde
fredag 

Colorful heart

ntso

”Colorful Heart” består av verker med enkle motiver, men som viser et hav av forskjellige farger, som oppfattes helt forskjellig ettersom hvilket lys man ser bildene i. Hvert motiv kan aldri oppfattes helt likt, og det er det som gjør bildene unike. – Robin Haugaas

Den 25. – 27. november presenterer vi fargerik holografisk pop-art på Galleri Kunstgress med utstillingen «Colorful Heart» av Robin Haugaas.

Robin startet tidlig med å tegne og male, men satset ikke på kunsten før i 2012. Da startet han på Norges Kreative Høyskole, på retningen illustrasjon, og gikk der i to år. Etter det har han jobbet som en selvlært silketrykker, som er teknikken for de fleste av arbeidene hans.
For tiden utforsker han sin egendefinerte sjanger ”Holographic pop-art”, som er en sjanger inspirert av hans store helter, som Andy Warhol, Damien Hirst og Banksy.

Åpningstider:

Fredag 25. nov: 18:00 – 22:00 (Utstillingsåpning)
Lørdag 26. nov: 12:00 – 18:00
Søndag 27. nov: 12:00 – 17:00

Salgsutstilling
Gratis inngang

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Freedom Forum 2022
mandag
10:00

Oslo Freedom Forum 2022

På Oslo Freedom Forum 2022 vil du høre foredrag fra noen av verdens modigste menneskerettighetsforkjempere.

Eventbilde: Bli med på vårens beste gaming-festival!
lørdag

Bli med på vårens beste gaming-festival!

Opplev sluttspillet i Telialigaen i Oslo lørdag 28. mai og søndag 29. mai! Spill masse forskjellige spill, delta i aktiviteter og se Norges beste e-sportlag live som publikum.

Eventbilde: Plantemarked i Botanisk hage
søndag
10:00

Plantemarked i Botanisk hage

Denne dagen får du kjøpt planter som er dyrket frem i våre veksthus av ildsjeler i Botanisk hages Venneforening. Her kan du finne planter som ikke er vanlige på de fleste hagesentre.