Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Club Gela på Brød & Sirkus hovedbilde
fredag 
22:00

Club Gela på Brød & Sirkus

Club Gela er raskt vokst seg til å bli et av landets mest populære klubbkonsepter. Med musikk som beveger seg i det musikalske landskapet som fenger rytmer, inviterer til “ratchet dancemoves” og allsang. Arrangementene er blitt utsolgt hver gang, og dette blir neppe noe unntak. Her gjelder det å være på ball!

DJ Fatos er en Oslo-basert DJ fra Trøndelag som har vokst opp med hip hop, r&b, dancehall, og afrobeats – noe som gjenspeiles tydelig gjennom atmosfæren han skaper på dansegulvet. Han er et av landets mest ettertraktede DJ´s, og skal som vanlig servere dere musikken ut kvelden!

Arrangementet starter kl 22:00 og det anbefales å komme før kl 22:00 for å unngå kø. Ved tilfelle av kø vil de med forhåndskjøpe billetter prioriteres.

Vi gleder oss til å se dere, vel møtt!

CC: 220,-

Relaterte saker

Eventbilde: Åpent studio Dans
torsdag
17:00

Åpent studio Dans

Bli kjent med dansekunstnere og prosessen bak en danseforestilling. Gratis for alle.

Eventbilde: Bootyswing Burlesque varieté show @SALT
torsdag
21:00

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater.

Eventbilde: Musikklek for barn – Oslo Kulturfabrikk
fredag

Musikklek for barn – Oslo Kulturfabrikk

Bli med på vårt tilbud med musikk for de minste! På Musikklek synger og danser vi, og gjør øvelser som vekker musikkglede hos barna.