Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Christiania Glasmagasin arrangerer bryllupsmesse hovedbilde
søndag 
12:00

Christiania Glasmagasin arrangerer bryllupsmesse

Skjermbilde 2014-02-05 kl. 16.50.47

 

Christiania Glasmagasin arrangerer bryllupsmesse

Søndag 9. februar er det klart for Christiania Glasmagasins 17. bryllupsmesse i Oslo. Fjorårets suksess gjentas og det inviteres til storslått bryllupsmesse i Gamle Logen, Oslos eldste og vakreste kulturhus.

I Logens fantastiske lokaler kan du møte over 30 spennende utstillere tilknyttet bryllup som alle er der for å gi deg inspirasjon, personlig veiledning, tips og råd til planleggingen av den store dagen. 

Drøm deg bort i det siste innenfor brudemote med vakre kjoler, blomster, hår og make up på den vakre brudevisningen i Logens hovedsal. Konferansier Camilla Pihl guider deg i gjennom visningen med eksklusive og skreddersydde kjoler fra de norske designerne TSH og Eva Lie Design. Diin Brud og Selskap viser det siste fra kjente og internasjonale merker. Få tips til brudefrisyren av Studio Alf-frisører og inspirasjon til brudebuketten av Storgatens Blomsterhandel.

Dette er dagen du kan få det lille ekstra og bli bortskjemt med inspirasjon og tips, smaksprøver, giveaways, stort gavedryss og gaveposer til alle!

Messen er åpen fra kl. 12.00-18.00
Første visning kl. 14.00
Andre visning kl. 16.30

Billetter selges via billettservice og koster 185 kr.

Man kan velge å kjøpe billett til enten 1. eller 2. visning, og har da tilgang til messeområdet i hele åpningstiden. Dersom det kun er ønskelig med inngang til messeområdet kan billett kjøpes i døren til kr. 100.

For mer info og kjøp av billetter, besøk nettsiden til Christiania Glasmagasin her >>

Relaterte saker