Arrangementet er fullført.

Chardonnay og Pinot Noir – Mathallen vinklubb hovedbilde
torsdag 
18:00
Hitchhiker

Chardonnay og Pinot Noir – Mathallen vinklubb

Lynkurs i de to vindruene
Denne kvelden får vi smake Chardonnay og Pinot Noir fra ulike deler av verden som gir ulike kvaliteter og vinstiler.

Om foredragsholderen
Emil Reinton er utdannet ved Norsk Sommelier Utdannelse og har en stor lideskap for faget. De seneste årene har han jobbet på Asia og Vinoteket hvor han jevnlig holder vinkurs i mange ulike temaer.

Om Mathallens vinklubb:
Mathallens vinklubb er for deg som har interesse og glede for vin, og spesielt for mat og vin i kombinasjon. Vi arrangerer spennende medlemsmøter en gang i måneden. På medlemskveldene er det ulikt innhold med bl.a. foredrag, vinsmaking, kurs og hyggelig vinprat. Beliggende midt i Mathallens matfat, har man de beste muligheter for å bli bedre i mat og vinkombinasjoner. Temaet for medlemskveldene vil eksempelvis være sensorikk og smaketeknikk, druetyper og vinland, resultat av ulike produksjonsteknikker og mat og vin i kombinasjon etter årstidenes syklus.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.