Søk i Aktiv i Oslo

Chansons Internationales // Spansk aften hovedbilde
tirsdag 
18:00
Røverstaden

Chansons Internationales // Spansk aften

Zwaig/Heyerdahl med gjest Trond Folstad!

Duoen Zwaig/Heyerdahl er kjent for sine kvelder med Chansons Internationales på Røverstaden, der de utforsker ulike sjangre og sanger på flere språk. Tirsdag 28. mars blir det skatter fra det spanske musikalske landskapet. De lover flamenco, klassisk, en samtidsaktuell låt, gamle folkelige sanger og poesi av Federico García Lorca.

Kveldens gjest er Trond Folstad, en musiker med over 30 år lang fartstid som flamencogitarist. Han er leder av bandet Candela og spiller i Duo Córdoba.

Ragnar Heyerdahl er fiolinist og komponist. Han spiller til daglig i Oslo-Filharmonien og er leder av bandet Sturm und Drang.

Johanna Zwaig er performancekunstner og sanger og aktiv innen både samtidskunstfeltet og musikkfeltet. Hun har fordypning i flamencosang fra Jerez de la Frontera. Det blir to sett med pause i midten.

Les mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Heart & Soul Live
lørdag
18:00

Heart & Soul Live

Hver lørdag er det blues, soul og rock n roll på Smelteverket. Alltid gratis inngang, masse godt i baren og muligheter for å kjøpe med seg mat fra fantastiske Mathallen.

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Eventbilde: SKAAR og bandet inntar Rockefeller!
lørdag
20:00

SKAAR og bandet inntar Rockefeller!

Nå er hun tilbake på sitt mest slagkraftige! Denne våren slipper hun sitt nye album og spiller i den forbindelse sin første headliner-konsert på Rockefeller!