Søk i Aktiv i Oslo

Chansons Internationales // Nordisk aften hovedbilde
tirsdag 
18:00
Røverstaden

Chansons Internationales // Nordisk aften

Zwaig/Heyerdahl med gjest Nils Økland!

Duoen Zwaig/Heyerdahl er kjent for sine kvelder med Chansons Internationales på Røverstaden, der de utforsker ulike sjangre og sanger på flere språk. Denne kvelden retter de fokuset mot det nordiske musikalske landskapet.

Les mer.

Kveldens gjest er Nils Økland på fiolin og hardingfele. Han er internasjonalt kjent for sin nyskapende spillestil i skjæringspunktet mellom folkemusikk, improvisasjon og kunstmusikk. Økland har høstet Spellemannpris og Folkelarmpris og gitt ut musikk på ECM, Rune Grammofon og Hubro, både solo, med sitt eget Nils Økland band og i andre konstellasjoner.

Ragnar Heyerdahl er fiolinist og komponist. Han spiller til daglig i Oslo-Filharmonien og er leder av bandet Sturm und Drang.

Johanna Zwaig er performancekunstner og sanger og aktiv innen både samtidskunstfeltet og musikkfeltet. Det blir to sett med pause i midten.

Relaterte saker

Eventbilde: Heart & Soul Live
lørdag
18:00

Heart & Soul Live

Hver lørdag er det blues, soul og rock n roll på Smelteverket. Alltid gratis inngang, masse godt i baren og muligheter for å kjøpe med seg mat fra fantastiske Mathallen.

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Eventbilde: SKAAR og bandet inntar Rockefeller!
lørdag
20:00

SKAAR og bandet inntar Rockefeller!

Nå er hun tilbake på sitt mest slagkraftige! Denne våren slipper hun sitt nye album og spiller i den forbindelse sin første headliner-konsert på Rockefeller!