Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Chansons Internationales // Nordisk aften hovedbilde
tirsdag 
18:00
Røverstaden

Chansons Internationales // Nordisk aften

Zwaig/Heyerdahl med gjest Nils Økland!

Duoen Zwaig/Heyerdahl er kjent for sine kvelder med Chansons Internationales på Røverstaden, der de utforsker ulike sjangre og sanger på flere språk. Denne kvelden retter de fokuset mot det nordiske musikalske landskapet.

Les mer.

Kveldens gjest er Nils Økland på fiolin og hardingfele. Han er internasjonalt kjent for sin nyskapende spillestil i skjæringspunktet mellom folkemusikk, improvisasjon og kunstmusikk. Økland har høstet Spellemannpris og Folkelarmpris og gitt ut musikk på ECM, Rune Grammofon og Hubro, både solo, med sitt eget Nils Økland band og i andre konstellasjoner.

Ragnar Heyerdahl er fiolinist og komponist. Han spiller til daglig i Oslo-Filharmonien og er leder av bandet Sturm und Drang.

Johanna Zwaig er performancekunstner og sanger og aktiv innen både samtidskunstfeltet og musikkfeltet. Det blir to sett med pause i midten.

Relaterte saker

Eventbilde: Olivia Rodrigo – Guts World Tour
tirsdag
18:00

Olivia Rodrigo – Guts World Tour

Den Grammy-vinnende artisten, Olivia Rodrigo, legger ut på en etterlengtet verdensturné i forbindelse med sitt nye, kritikerroste album «GUTS».

Eventbilde: Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!
tirsdag
19:00

Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!

Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!

Eventbilde: Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus
torsdag
19:00

Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus

Spellemannsprisvinner, respektert låtskriver og særs dyktig instrumentalist. Bærums store låtskriverkunstner kommer hjem.