Arrangementet er fullført.

Champagneuke på Cru Vin & Kjøkken hovedbilde
torsdag 

Champagneuke på Cru Vin & Kjøkken

Champagneuke på Cru

Cru Vin & Kjøkken fyller 3 år 15.-19. november og feirer med champagneuke og en super meny med høstens beste råvarer, blant annet Østers Gillardeau, Sikrogn fra Jotunheimen, Ørret Melba og perlehøne. Mulighet for å ha champagne til alle rettene.
Se hele menyen her (pdf) >>

Bestill bord på Cru Vin & Kjøkkens hjemmeside >>

Relaterte saker

Eventbilde: Smak av Reykjavik
torsdag
19:30

Smak av Reykjavik

Katlas Atli Már Yngvason inviterer til islandsk aften som del av Møt Reykjavik.

Eventbilde: Digital ølsmaking med Ølakademiet
fredag
20:00

Digital ølsmaking med Ølakademiet

Ølakademiet tar deg også med på en rundreise gjennom ulike ølstiler fra hele verden – fra de lyse og lette til de tunge og mørke.

Eventbilde: Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs
fredag
20:00

Sprudlende smaking – Digitalt vinkurs

I løpet av ca 1,5 time får dere smake to spennende viner og lære hovedprinsippene for produksjon av musserende viner.