Arrangementet er fullført.
Cru Vin & Kjøkken fyller 3 år 15.-19. november og feirer med champagneuke og en super meny med høstens beste råvarer, blant annet Østers Gillardeau, Sikrogn fra Jotunheimen, Ørret Melba og perlehøne. Mulighet for å ha champagne til alle rettene.
Se hele menyen her (pdf) >>
Bookingen er åpen til 17. mai-feiringen!
Nyt dagen med norske sjøkreps og venetiansk cicchetti og god drikke i glasset.
Fantastiske Christian Radich ligger til kai ved Akershuskaia og inviterer til åpent skip 17. mai. Det blir servering av boller, is og kaffe. Grillen tennes, og vi serverer også gode pølser, øl og vin. Med DJ om bord blir det god stemning! Velkommen om bord til en 17. mai litt utenom det vanlige!
Velkommen til 17. mai på Spaghetteria!
Vi har åpent til lunsj og middag – book bord allerede i dag på www.spaghetteria.no