Arrangementet er fullført.
En uke med markeder, mat, kurs og vandringer der den urbane markens grøde skal nytes.
Det blir pop-up gourmetrestaurant på herskapelige Linderud gård det blir gratis kurs og foredrag om urter, høstarbeid i hagen, humler og bier, hagedammer og historiske hager.
De markerer fårikålens dag med foredrag og servering av norsk og argentinsk variant.
Kurs i økologisk matlaging og økologisk vinsmaking.
Hele festivalen avsluttes med markedsdagen på Linderud gård 26/9 med salgsboder, aktiviteter og omvisning.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!
Hver onsdag, bedre kjent som lillelørdag, serverer en av byens mest rutinerte quizmastere et velvalgt utvalg spørsmål av allmenn karakter.