Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

BUSKING-kveld med Hanif Kawousi og Yvonne Amundsen hovedbilde
torsdag 

BUSKING-kveld med Hanif Kawousi og Yvonne Amundsen

28. mai kl. 19:00 er det igjen duket for BUSKING-kveld på Henriken, og Hanif Kawousi og Yvonne Amundsen vil spille hver deres konsert.

BUSKING er en gratis konsertserie på Henriken som presenterer uetablerte artister og band som har materiale de har lyst til å vise frem for publikum.

HANIF KAWOUSI:

Gutten som alltid ville bli Michael Jackson, men som hørte for mye på The Doors og Neil Young heter Hanif Kawousi. Solokarrieren ble igangsatt i januar 2012, men Hanif har en sterk bakgrunn fra bandet Blue Basement hvor han ble godt lagt merke til av bl.a. Oslos RadioNova som skrev allerede i 2007 at “Hanif Kawousi, vokalisten i bandet har til tross for alderen en voksen, sterk stemme som river tak i deg.”. Hanif Kawousis soloprosjekt havner i et landskap mellom soulfunk og country limt håpløst deilig i hverandre av grisete gitarspill og lengtende ord. Dermed er det ingen tvil om at denne godt integrerte annengenerasjons norsk-iraneren spiller opp til fest med en smule ettertanke om livets hardhet.

Hanif Kawousi har en forkjærlighet for artister som synger og spiller med hjertet, dermed er det enkelt å trekke frem Freddy Mercury (Queen), Michael Jackson , Otis Redding, Neil Young, Thomas Dybdahl og Tom Waits som naturlige forbilder innenfor formidling av musikk. Tekstene Hanif Kawousi skriver er ofte basert på hendelser hentet fra Hanifs fortid, ambisjoner og ikke minst drømmer for fremtiden. Spesielt sistnevnte berører alle som vil noe mer med livet, ikke minst Hanif selv.

Tidligere i år kom EPen “I wish I Was A Wrestler”. Sjekk denne linken for mer musikk:

https://www.nrk.no/urort/Artist/HanifKawousi1/default.aspx

YVONNE AMUNDSEN:

Yvonne Amundsen er en 35 år gammel sanger og låtskriver som siden
18-års alderen har laget låter ved hjelp av gitar og Mac. Før dette har hun med varierende hell prøvd seg på alt fratrekkspill og saxofon, til ukulele og piano.

I 2007 startet hun sammen med Kim Berg punk/disco/rockebandet MonoKandy, hvor hun fortsatt fungerer som vokalist, låtskriver og keyboardist. MonoKandy har spilt en rekke steder, bla.a. på Café Fiasco, Revolver, John Dee og Alenfestivalen. Monokandy hjalp henne med å se egen musikk i nytt perspektiv, og derfor vender Yvonne nå tilbake til sitt solomateriale i tillegg til bandet.

Hun vil denne kvelden på Henriken ta fram låter som er over ti år gamle, pakke dem inn i nye lydbilder under mottoet “less is more”,
og ved hjelp av sin karakteristiske vokal geleide lytteren inn i en verden av sirkustelt, kjærlighet og andre drømmesyn.Hennes største ønske er å få publikum til å sitte igjen med følelsen av å ha vært med på en unik musikalsk reise.

Sjekk denne linken for musikk:

www.nrk.no/urort/artist/yvonneurort

ALDERSGRENSE ER 20 ÅR

www.henriken.no
https://www.facebook.com/henrikenoslo

Sted: Henriken, Wergelandsveien 5

Relaterte saker

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
torsdag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Få med deg Vulkangata Jazz Sessions
fredag
17:00

Få med deg Vulkangata Jazz Sessions

Gata er full av hyggelige uteserveringer, så du har god anledning til å slå deg ned og nyte underholdningen med litt mat og noe godt i glasset.

Eventbilde: Sommerfesten på SNØ
onsdag
14:00

Sommerfesten på SNØ

Overlat årets sommerfest til oss! Festen starter i skibakken med gøyale aktiviteter og afterski. Etterpå fortsetter festen med grilling i varmen, og selvfølgelig afterski og DJ/show hele kvelden.