Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Brass i Bærum 2014 hovedbilde
søndag 

Brass i Bærum 2014

468_2014_09_01_102557

Lommedalen kirke – Søndag 9. november 2014

Når Bærums egne brasskorps går sammen og topper det hele med et gjestekorps og et profesjonelt innslag av vinneren av solistkonkurransen i EM i brass, da er det duket for en konsertopplevelse helt utenom det vanlige. En konsert du bør overvære og ikke lese om i avisen dagen etterpå.
Det er oktober, og for 17. gang gjør de seg klare for “Brass i Bærum” som finner sted i Lommedalen kirke søndag 09. november kl. 17.
Bærums egne korps trenger vel ingen bred omtale. I år er det Hoslebrassen, Skui Brassband, Hosle Skolekorps og arrangøren selv, Bærums Verk Musikkorps, som deltar.
Gjestekorpset i år er Holmestrand ungdomskorps som flere ganger har gjestet Bærum både som deltakere i Brass i Bærum og i samarbeidskonserter med Bærums Verk Musikkorps.
Korpsene vil spille publikumsvennlig musikk som delvis er sammensatt for Brass i Bærum og delvis er hentet fra korpsenes egne høstkonserter.

Årets profesjonelle innslag er Vidar Nordli, årets nybakte vinner av solistkonkurransen i EM brass som i tillegg til EM tittelen også vant publikumsprisen i samme konkurranse. Til daglig er han fast ansatt i Forsvarets Stabsmusikkorps men er fra høsten 2014 engasjert som solotrombonist i Eikanger Bjørsvik Musikklag, ett av de beste Brasskorpsene i Europa. Dette er en trombonist i verdensklasse som for anledningen har funnet frem et repertoar som vi tror vil begeistre alle de fremmøtte.
Brassmusikk er ingen sær eller smal musikkform. Den har stor spennvidde og alle vil kunne glede seg over musikk som favner over mange tidsepoker, mange stilarter og mange vanskelighetsgrader.

Rammen rundt konserten er som vanlig Lommedalen kirke som i denne sammenheng med all rett kan omtales som en praktfull konsertsal med en fremragende akustikk som egner seg meget godt for slike konserter.
Brass i Bærum er en “annerledes” konsert som tilbyr god musikk fremført av glade og motiverte unge og gamle musikanter. Det er oppskriften på en god konsert som vil glede og motivere alle musikkinteresserte i alle aldersgrupper.

Tid fra kl. 17.00 – 19.00

 

Relaterte saker

Eventbilde: Sør-samisk Aften med Rørosrein AS på Café Skansen
onsdag
18:00

Sør-samisk Aften med Rørosrein AS på Café Skansen

Denne kvelden blir en unik mulighet til å utforske og oppleve reinsdyrets betydning i hjertet av vår stolte urbefolkning.

Eventbilde: Oslo Humorfest
torsdag
00:00

Oslo Humorfest

Oslo Humorfest er tilbake – nå som winter edition!

Eventbilde: Afternoon Tea på Sjøholmen Café
torsdag
12:00

Afternoon Tea på Sjøholmen Café

Unn deg den sjarmerende Afternoon Tea-opplevelsen ved Sjøholmen Café.