Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Brass i Bærum 2014 hovedbilde
søndag 

Brass i Bærum 2014

468_2014_09_01_102557

Lommedalen kirke – Søndag 9. november 2014

Når Bærums egne brasskorps går sammen og topper det hele med et gjestekorps og et profesjonelt innslag av vinneren av solistkonkurransen i EM i brass, da er det duket for en konsertopplevelse helt utenom det vanlige. En konsert du bør overvære og ikke lese om i avisen dagen etterpå.
Det er oktober, og for 17. gang gjør de seg klare for “Brass i Bærum” som finner sted i Lommedalen kirke søndag 09. november kl. 17.
Bærums egne korps trenger vel ingen bred omtale. I år er det Hoslebrassen, Skui Brassband, Hosle Skolekorps og arrangøren selv, Bærums Verk Musikkorps, som deltar.
Gjestekorpset i år er Holmestrand ungdomskorps som flere ganger har gjestet Bærum både som deltakere i Brass i Bærum og i samarbeidskonserter med Bærums Verk Musikkorps.
Korpsene vil spille publikumsvennlig musikk som delvis er sammensatt for Brass i Bærum og delvis er hentet fra korpsenes egne høstkonserter.

Årets profesjonelle innslag er Vidar Nordli, årets nybakte vinner av solistkonkurransen i EM brass som i tillegg til EM tittelen også vant publikumsprisen i samme konkurranse. Til daglig er han fast ansatt i Forsvarets Stabsmusikkorps men er fra høsten 2014 engasjert som solotrombonist i Eikanger Bjørsvik Musikklag, ett av de beste Brasskorpsene i Europa. Dette er en trombonist i verdensklasse som for anledningen har funnet frem et repertoar som vi tror vil begeistre alle de fremmøtte.
Brassmusikk er ingen sær eller smal musikkform. Den har stor spennvidde og alle vil kunne glede seg over musikk som favner over mange tidsepoker, mange stilarter og mange vanskelighetsgrader.

Rammen rundt konserten er som vanlig Lommedalen kirke som i denne sammenheng med all rett kan omtales som en praktfull konsertsal med en fremragende akustikk som egner seg meget godt for slike konserter.
Brass i Bærum er en “annerledes” konsert som tilbyr god musikk fremført av glade og motiverte unge og gamle musikanter. Det er oppskriften på en god konsert som vil glede og motivere alle musikkinteresserte i alle aldersgrupper.

Tid fra kl. 17.00 – 19.00

 

Relaterte saker

Eventbilde: Standup på Klubbscenen
onsdag
20:00

Standup på Klubbscenen

Standup på klubbscenen på Latter. Opplev både norske og internasjonale komikere. Hvert show er unikt.

Eventbilde: Gratis torsdag på Naturhistorisk museum
torsdag

Gratis torsdag på Naturhistorisk museum

Her finner du utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Dette er et besøk som passer for hele familien!

Eventbilde: Bli med på omvisning i Operaen
torsdag
12:00

Bli med på omvisning i Operaen

På Omvisning i Operaen får du et innblikk i det som skjer bak scenen før teppet går opp. Dyktige omvisere forteller om arkitektur og sceneteknikk, opera og ballett.