Arrangementet er fullført.

Brakkesyke: Lars Klevstrands visefavoritter hovedbilde
onsdag 
21:00
Brakkesyke 2020

Brakkesyke: Lars Klevstrands visefavoritter

Plutselig en dag fikk Brakkesyke brev fra en av Norges største visesangere.

«Hei!

Jeg har lyst til, i disse tider, å gi dere en konsert hjemmefra som kan være til glede og trøst. Det er sannelig noe vi alle trenger når verden rundt oss virker så usikker og truende, ja truende til litt av hvert!

Når vi har det slik, viser gode sang- og visetekster seg fra sin beste side. Vi så det etter 22. juli: da kom Nordahl Grieg, Ole Paus og Erik Bye løpende og bant oss sammen i sorgen. Hva skulle vi gjort uten?

Jeg som ikke har skrevet noe særlig tekster, har til gjengjeld kunnet velge på øverste hylle fra vår store sang- og viseskatt. I tillegg har jeg båret fram gode ting med min egen musikk.

Mer enn 50 år på scenen med ulike repertoar har gitt meg en svær katalog å øse av, og jeg velger denne gangen å gi dere noe av det som har betydd mye for meg, og som samtidig kan gi dere noe i en vanskelig tid. Jeg kobler visene til historier om menneskene bak dem, og historier knyttet til framføringen av dem. Er det noe vi visefolk kan, så er det å skravle mellom numrene. Du kan jo skru av hvis det blir for mye…

Håper dere vil trives med utvalget mitt, og hvis dere vil, kan dere støtte arbeidet til Dråpen i havet ved å vippse til 10584. I den organisasjonen drives et viktig arbeid blant flyktninger verden over.
De har det sannelig ille nok fra før…»

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på dansevandring til naturskjønne Oscarsborg
fredag
18:00

Bli med på dansevandring til naturskjønne Oscarsborg

25. juni inviterer Panta Rei Danseteater til dansevandring og urpremiere i vakre omgivelser på Oscarsborg festning!

Eventbilde: Realness – Bærum Kulturhus
lørdag
19:30

Realness – Bærum Kulturhus

Forestillingen leker med konseptet for reality-TV, og tvinger oss til å konfrontere våre egne fordommer og moralske forfall.

Eventbilde: Lissie – Catching A Tiger: 10 year anniversary
lørdag
20:00

Lissie – Catching A Tiger: 10 year anniversary

Lissie tar med seg låter fra «Catching a Tiger», i tillegg til høydepunkter fra resten av katalogen og inviterer til knallkonsert i Oslos finstue!