Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Brakkesyke: Lars Klevstrands visefavoritter hovedbilde
onsdag 
21:00
Brakkesyke 2020

Brakkesyke: Lars Klevstrands visefavoritter

Plutselig en dag fikk Brakkesyke brev fra en av Norges største visesangere.

“Hei!

Jeg har lyst til, i disse tider, å gi dere en konsert hjemmefra som kan være til glede og trøst. Det er sannelig noe vi alle trenger når verden rundt oss virker så usikker og truende, ja truende til litt av hvert!

Når vi har det slik, viser gode sang- og visetekster seg fra sin beste side. Vi så det etter 22. juli: da kom Nordahl Grieg, Ole Paus og Erik Bye løpende og bant oss sammen i sorgen. Hva skulle vi gjort uten?

Jeg som ikke har skrevet noe særlig tekster, har til gjengjeld kunnet velge på øverste hylle fra vår store sang- og viseskatt. I tillegg har jeg båret fram gode ting med min egen musikk.

Mer enn 50 år på scenen med ulike repertoar har gitt meg en svær katalog å øse av, og jeg velger denne gangen å gi dere noe av det som har betydd mye for meg, og som samtidig kan gi dere noe i en vanskelig tid. Jeg kobler visene til historier om menneskene bak dem, og historier knyttet til framføringen av dem. Er det noe vi visefolk kan, så er det å skravle mellom numrene. Du kan jo skru av hvis det blir for mye…

Håper dere vil trives med utvalget mitt, og hvis dere vil, kan dere støtte arbeidet til Dråpen i havet ved å vippse til 10584. I den organisasjonen drives et viktig arbeid blant flyktninger verden over.
De har det sannelig ille nok fra før…”

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på omvisning i Operaen
torsdag
12:00

Bli med på omvisning i Operaen

På Omvisning i Operaen får du et innblikk i det som skjer bak scenen før teppet går opp. Dyktige omvisere forteller om arkitektur og sceneteknikk, opera og ballett. 

Eventbilde: Sommerstandup 2022 på Latter
torsdag
18:30

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.

Eventbilde: Bootyswing Burlesque varieté show @SALT
torsdag
21:00

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater.