Søk i Aktiv i Oslo

Bootyswing Burlesque hovedbilde
lørdag 
21:00
SALT Arena

Bootyswing Burlesque

Burlesque duoen består av to erfarne Internationale Burlesque artister, Monique cherrypop og Madam Purpur. De har skapt Burlesque og variete show siden sin ilddåp 2020, og er klare for å vise enda fler denne gøyale, bisarre, og spektakulære kunstformen.

Burlesque befinner seg i det samme miljøet som drag, variete og perfomance. I utgangspunktet betyr burlesque “opp ned” og spiller mye på humor. Såkalt grovkornet komedie. Politisk satire er et viktig element i sjangeren, samtidig som det er en fri humoristisk lekenhet.

På disse showene finnes artister som er komfortable med å spille på sensualitet, mens andre spiller på humor, eller begge deler. Noen eksperimenterer i grenselandet mellom hva som regnes som avskyelig, og hva som regnes som vakkert. Vi frigjør og ferier kroppen i både dens naturlige og unaturlige form.

ID: 18 år

 

Relaterte saker

Eventbilde: RHYTHM @Brød & Sirkus
torsdag
19:00

RHYTHM @Brød & Sirkus

RHYTHM er stolte over å arrangere social i samarbeid med Brød og Sirkus! Det blir musikk, sosialdans og gode drinker i baren, med andre ord- en super opplevelse i et godt miljø.

Eventbilde: Family Reggae Disco – familieaktiviteter
lørdag
14:00

Family Reggae Disco – familieaktiviteter

Family Reggae Disco kommer til Sentralen med DJs og sirkusaktiviteter som både barn og foreldre kan prøve ut sammen, samt en danseverksted som alle kan være med på!

Eventbilde: Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts
lørdag
21:00

Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts

«House of Bredsmules» tar over lørdagskvelden i Pyramiden på SALT med Viewingparty av den seneste sesongen med RuPauls DragRace. I tillegg til videostream av ukas episode, disker artistene opp med et nytt live-show før hver episode.