Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bootyswing Burlesque hovedbilde
lørdag 
21:00
SALT Arena

Bootyswing Burlesque

Burlesque duoen består av to erfarne Internationale Burlesque artister, Monique cherrypop og Madam Purpur. De har skapt Burlesque og variete show siden sin ilddåp 2020, og er klare for å vise enda fler denne gøyale, bisarre, og spektakulære kunstformen.

Burlesque befinner seg i det samme miljøet som drag, variete og perfomance. I utgangspunktet betyr burlesque “opp ned” og spiller mye på humor. Såkalt grovkornet komedie. Politisk satire er et viktig element i sjangeren, samtidig som det er en fri humoristisk lekenhet.

På disse showene finnes artister som er komfortable med å spille på sensualitet, mens andre spiller på humor, eller begge deler. Noen eksperimenterer i grenselandet mellom hva som regnes som avskyelig, og hva som regnes som vakkert. Vi frigjør og ferier kroppen i både dens naturlige og unaturlige form.

ID: 18 år

 

Relaterte saker

Eventbilde: Dinnershowet Art Pop!
lørdag
18:45

Dinnershowet Art Pop!

Wallmans lover at deres nye Dinnershow Art Pop blir en ekstraordinær opplevelse! Deres dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden.

Eventbilde: Soul Sessions Oslo – Open Practice
søndag
16:00

Soul Sessions Oslo – Open Practice

Soul Sessions fritrening er for alle som trenger et sted å danse fra seg og trene, uansett stil, nivå og alder.

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.