Søk i Aktiv i Oslo

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT hovedbilde
torsdag 
21:00
SALT Arena

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Pyramiden er SALTs intime amfiscene. Et visningssted for moderne og eksperimentelle uttrykk med kort vei fra idé til oppsetning, for byens kreative miljøer.

Bootyswing Burlesque presenterer: varietèshow på SALT! Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater. Vår fantastiske host tar dere med på en reise gjennom en kveld utenom det vanlige! Endelig kan dere komme og oppleve burlesque, improteater og poledance mens dere spiser og drikker noe digg – i fellesskap med andre mennesker!

I pausen er det servering av drikke til plassene, og det vil være mulig å kjøpe mat/drikke både før og etter showet. Trekk videre til Bazaar etter show og bli med på tidenes etterfest! Vi lover god stemning, DJ og popups.

Dørene åpner en halvtime før showstart, og ingen kan slippes inn etter dette.

Aldersgrense: 20 år

 

Relaterte saker

Eventbilde: Åpent studio Dans
torsdag
17:00

Åpent studio Dans

Bli kjent med dansekunstnere og prosessen bak en danseforestilling. Gratis for alle.

Eventbilde: Musikklek for barn – Oslo Kulturfabrikk
fredag

Musikklek for barn – Oslo Kulturfabrikk

Bli med på vårt tilbud med musikk for de minste! På Musikklek synger og danser vi, og gjør øvelser som vekker musikkglede hos barna.

Eventbilde: Legendarisk Bluescruise i Oslofjorden
lørdag
19:00

Legendarisk Bluescruise i Oslofjorden

Det «koker» på lørdager med musikk- og sommerglade mennesker i party modus. Treff likesinnede og nysgjerrige folk på ferie om bord på cruisetur i frisk sjøluft. Reker med tilbehør er inkludert i prisen.