Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bootyswing Burlesque hovedbilde
onsdag 
19:00
SALT Oslo

Bootyswing Burlesque

Burlesqueduoen bak Bootyswing Burlesque består av to erfarne internasjonale burlesqueartister: Monique Cherrypop og Madam Purpur.

Siden sin ilddåp i 2020 har de produsert og framført burlesqueshow, og nå er de klar for en ny sesong på SALT hvor de vil gi deg mer av denne gøyale, bisarre, og spektakulære kunstformen.

Burlesque befinner seg i det samme miljøet som drag, varietè & performance.
I utgangspunktet betyr burlesque «opp ned» og spiller mye på humor – såkalt grovkornet komedie. Politisk satire er et viktig element i sjangeren, samtidig som det er en fri humoristisk lekenhet.

I Bootyswing Burlesque-showene inviteres i tillegg noen av Norges beste undergrunnsartister til å feire med oss, så her blir det alt fra magedans til pole, Samba til trylling, drag til akrobatikk! Alt du trenger for å lage en stor, deilig bløtkake!

På disse showene finnes artister som er komfortable med å spille på sensualitet, mens andre spiller på humor – og ofte begge deler. Noen eksperimenterer i grenselandet mellom hva som regnes som avskyelig, og hva som regnes som vakkert. Vi frigjør og feirer kroppen i både dens naturlige og unaturlige form.
Vi ønsker å samle mennesker, snu på hvordan mennesker forholder oss til kropp, og avobjektivisere den.
Her er du velkommen som publikummer til å hoie, skrike, gråte og le!

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Sean-nós dance workshop with the amazing Siobhan Butler. Musicians are welcome!
fredag
18:00

Sean-nós dance workshop with the amazing Siobhan Butler. Musicians are welcome!

Siobhan will be teaching fun and inspiring steps you can do solo or in a group. The classes are highly recommended for musicians and dancers alike! Open for all levels.

Eventbilde: Feminine Fire // 8th of March – A Tribute by Klubb TA PLASS
fredag
20:00

Feminine Fire // 8th of March – A Tribute by Klubb TA PLASS

Come celebrate the women in your life and dance for all of those who can’t! Everyone is invited because Women’s Day should include celebrating diversity and unity TOGETHER.