Søk i Aktiv i Oslo

Bootyswing Burlesque hovedbilde
søndag 
22:00
SALT Arena

Bootyswing Burlesque

Burlesque-duoen Monique Cherrypop og Madam Purpur består av to erfarende internasjonale burlesque-artister. De har skapt Burlesque- og varieteshow siden sin ilddåp i 2020, og er klare for å vise enda flere denne gøyale, bisarre, og spektakulære kunstformen.

Burlesque befinner seg i det samme miljøet som drag, varietè & performance. I utgangspunktet betyr burlesque “oppned” og spiller mye på humor. Såkalt grovkornet komedie. Burlesqueartistene leker med kjønnsroller og samfunnets strenge normer til kropp og snur og tøyser med dem. Politisk satire er et viktig element i sjangeren, samtidig som det er en fri humoristisk lekenhet. Burlesque befinner seg i det samme miljøet som drag, varietè & performance.

På disse showene finnes artister som er komfortable med å spille på sensualitet, mens andre spiller på humor, eller begge deler. Noen eksperimenterer i grenselandet mellom hva som regnes som avskyelig, og hva som regnes som vakkert. Vi frigjør og feirer kroppen I både dens naturlige og unaturlige form.

Velkommen til Oslo Drag Festival 29. – 30. juli 2022!

Oslo Drag Festival er et initiativ fra dragmiljøet om å skape Norges første og eneste festival for scenekunsten DRAG! Festivalens formål er å løfte frem og vise det Norge har å by på av drag og andre sceneuttrykk som tangerer mot drag og skeiv scenekunst.

ID: 20 år

Kreditering
Bilde: Karina Klingen Rønning, design: Remi Johansen Hovda

Relaterte saker

Eventbilde: RHYTHM @Brød & Sirkus
torsdag
19:00

RHYTHM @Brød & Sirkus

RHYTHM er stolte over å arrangere social i samarbeid med Brød og Sirkus! Det blir musikk, sosialdans og gode drinker i baren, med andre ord- en super opplevelse i et godt miljø.

Eventbilde: Family Reggae Disco – familieaktiviteter
lørdag
14:00

Family Reggae Disco – familieaktiviteter

Family Reggae Disco kommer til Sentralen med DJs og sirkusaktiviteter som både barn og foreldre kan prøve ut sammen, samt en danseverksted som alle kan være med på!

Eventbilde: Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts
lørdag
21:00

Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts

«House of Bredsmules» tar over lørdagskvelden i Pyramiden på SALT med Viewingparty av den seneste sesongen med RuPauls DragRace. I tillegg til videostream av ukas episode, disker artistene opp med et nytt live-show før hver episode.