Arrangementet er fullført.
Bli med på 17. mai marked i Kolbotn!
Bondens marked er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten. Bondens marked er en arena hvor småskalaprodusenter- og bønder fra et definert geografisk område, i egen person, skal selge sine egne produkter Målsettingen for Bondens marked er at lokale produsenter skal ha en markedskanal for lokalt produserte, konvensjonelle og økologiske varer.
Kravet til de som selger varene er at de selv skal ha høstet, avlet, fanget, syltet, bakt, røkt eller på annen måte foredlet maten. Det behøver ikke nødvendigvis være en bonde, men det må være en person som bearbeider lokale råvarer gjennom småskalaforedling.
Markedsplassene vil være på tradisjonelle torgplasser, parker eller i avstengte gater. Per i dag finnes det 20 Bondens marked i Norge.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.