Arrangementet er fullført.

Boklansering: Fermentert mat hovedbilde
torsdag 
17:00
Vippa

Boklansering: Fermentert mat

Anne Elisabeth Scheen har skrevet en bok som skal hjelpe deg i gang med fermentering hjemme! Den boken skal hun lansere på Vippa torsdag 31. januar.

Fra 17:00 inviterer Anne Elisabeth Scheen, Gursli Berg forlag og VippaOslo til lanseringsfest, og muligens byr noen av matbodene på noe fermentert i sin rett. Det blir samtale med forfatteren kl. 18:30. Matbodene har åpent til 21:00, og baren til 22:00.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Chilenske toppviner
tirsdag

Mathallens vinklubb: Chilenske toppviner

I dag rangeres Chile som nummer ni av verdens største vinproduserende land og denne kvelden får du smake noen av toppvinene derfra.

Eventbilde: Sushikurs med Kulinarisk Akademi
tirsdag
17:00

Sushikurs med Kulinarisk Akademi

Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
onsdag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.