Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Boklansering: Fermentert mat hovedbilde
torsdag 
17:00
Vippa

Boklansering: Fermentert mat

Anne Elisabeth Scheen har skrevet en bok som skal hjelpe deg i gang med fermentering hjemme! Den boken skal hun lansere på Vippa torsdag 31. januar.

Fra 17:00 inviterer Anne Elisabeth Scheen, Gursli Berg forlag og VippaOslo til lanseringsfest, og muligens byr noen av matbodene på noe fermentert i sin rett. Det blir samtale med forfatteren kl. 18:30. Matbodene har åpent til 21:00, og baren til 22:00.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Guidet ølsmaking med ølsommelier eller sertifisert ølguide
lørdag
00:00

Guidet ølsmaking med ølsommelier eller sertifisert ølguide

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Matkurset: To generasjoner
lørdag
14:00

Matkurset: To generasjoner

«To generasjoner» er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet. Hvem blir kjøkkensjefen hjemme etter dette kurset?

Eventbilde: En unik middagsopplevelse på Oslofjorden
lørdag
18:00

En unik middagsopplevelse på Oslofjorden

Nyt middagen mens dere cruiser stille forbi byens fantastiske skyline og dens moderne og historiske landemerker.