Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bokbad i Kreftforeningens Vitensenter med Tore Renberg hovedbilde
tirsdag 
13:00
Kreftforeningens Vitensenter

Bokbad i Kreftforeningens Vitensenter med Tore Renberg

Få forfattere har nådd så bredt ut og har en så trofast leserskare som Tore Renberg. Gjennom 25 år har han gitt ut en rekke bøker. En rekke av dem har også blitt filmatisert. Han er dessuten musiker og er svært aktiv som turnerende liveartist. Til Kreftforeningens bokbad har vi valgt boka «Ingen tid å miste», som kom ut i 2020. Her skriver han om Edel på 84, en både munn -og fotrapp, lekker og elegant kvinne. Hun er også litt skarp i tungen, hvis noe skulle irritere henne. Og det er det en hel del som gjør. Da mannen hennes går bort etter lang tids sykeleie, står hun tilbake med åpen og underlige dager. Datteren Tove er morens rake motsetning. «Ingen tid å miste» handler om samspillet mellom mor og datter og er en kraftfull lysende og humørfylt roman.

Dørene åpner kl. 12.00. Fra kl. 13.00 leder spesialsykepleier Heidi Brorson oss gjennom en samtale med forfatter. Det blir enkel servering og det vil være mulighet til å stille spørsmål, treffe forfatteren samt utforske Vitensenteret i tiden før eller etter bokbadet.

Kreftforeningens Vitensenter ligger i Kongens gate 6 i Oslo sentrum. Lokalet har universell utforming med inngang fra gatenivå.

Bokbadet er gratis med krever påmelding. Meld deg på her: Leseglede: Bokbad i Kreftforeningens Vitensenter mars 2022

Relaterte saker