Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bokbad i Kreftforeningens Vitensenter med Simon Stranger hovedbilde
tirsdag 
17:00
Kreftforeningens Vitensenter

Bokbad i Kreftforeningens Vitensenter med Simon Stranger

I mars 2015 står Afghanistan-veteranen Nicholas alene i skogen bak huset, klar til å ta sitt eget liv, da han innser at han er nødt til å varsle sine nærmeste. Han lover sin mor å holde seg i live til jul, som er 304 dager unna. 304 dager er en roman om krig og vennskap, kjærlighet og familie. Den handler om måten livene våre er vevet sammen på, til en fortelling som strekker seg tusenvis av år bakover i tid. Mest av alt handler den om kampen for å komme seg gjennom et krigstraume og forsøke å overleve freden. Simon Stranger har skrevet en rekke bøker for barn, ungdom og voksne. 304 dager er møtt med strålende anmeldelser, og for den forrige boken sin, Leksikon om lys og mørke, ble han i 2018 tildelt Bokhandlerprisen.

Dørene åpner kl. 16.00. Fra kl. 17.00 leder spesialsykepleier Heidi Brorson oss gjennom en samtale med forfatter. Det blir enkel servering og det vil være mulighet til å stille spørsmål, treffe forfatteren samt utforske Vitensenteret i tiden før eller etter bokbadet.

Kreftforeningens Vitensenter ligger i Kongens gate 6 i Oslo sentrum. Lokalet har universell utforming med inngang fra gatenivå.

Bokbadet er gratis, men krever påmelding. Meld deg på her: Leseglede: Bokbad i Kreftforeningens Vitensenter mars 2022

Relaterte saker