Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bokbad i Kreftforeningens Vitensenter med Abid Raja hovedbilde
torsdag 
17:00
Kreftforeningens Vitensenter

Bokbad i Kreftforeningens Vitensenter med Abid Raja

Ikke bare politiker og advokat, men prisbelønt forfatter også! Abid Raja fikk mye og velfortjent oppmerksomhet da han høsten 2021 kom med Min skyld – en historie om frigjøring, en bok som både overrasker og gjør inntrykk. Som en av anmelderne skrev: «Abid Raja har utvilsomt levert en bok med mål og mening, som er både velskrevet og engasjerende – og med en åpenhet som må ha kostet ham mye.» Boka, som er Rajas andre, innbrakte ham da også Bokhandlerprisen for 2021. Med denne boka får vi ny innsikt om oppvekst i det moderne Norge – og om hvor avhengig vi alle er av å bli sett av gode hjelpere.

Kreftforeningen ønsker å invitere deg som på grunn av koronapandemien har fått kjenne på økt isolasjon og ensomhet. Her kan du treffe andre i samme situasjon og samtidig få nye impulser gjennom samtaler med et knippe forfattere om aktuelle bøker.

Fra kl 17.00 leder spesialsykepleier Heidi Brorson oss gjennom en samtale med forfatter. Dørene åpner kl 16.00. Det blir enkel servering og det vil være mulighet til å stille spørsmål, treffe forfatteren samt utforske Vitensenteret i tiden før eller etter bokbadet.

Kreftforeningens Vitensenter ligger i Kongens gate 6 i Oslo sentrum. Lokalet har universell utforming med inngang fra gatenivå.

Bokbadet har et begrenset antall plasser og krever påmelding. Gratis inngang. Meld deg på her: Leseglede: Bokbad i Kreftforeningens Vitensenter med Abid Raja april 2022

Om du ikke har mulighet til å delta fysisk, kan du følge bokbadet direkte fra kl. 17.00 her: livestream.kreftforeningen.no  

Relaterte saker