Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bohemene & Den Gyldene Freden hovedbilde
torsdag 
18:00
Chat Noir

Bohemene & Den Gyldene Freden

En musikalsk perle av en forestilling hvor publikum bringes inn i et lystseilas med mange av Taube og Vreeswijk´s klassiske viser og figurer, som Fritiof Andersson, Carmencita, Fredrik Åkare og Cecilia Lind.

Forestillingen er inspirert av den legendariske kunstner restauranten «Den Gyldene Freden» i Gamla Stan i Stockholm hvor vise-gigantene Evert Taube og Cornelis Vreeswijk hadde sine stambord. Her levde de ut sine sosiale liv med kvinner, vin og sang – med venner og uvenner!

Bohemske stemninger omkranser de kjente vise-perlene som er krydret med humoristiske anekdoter hvor sangere, dansere og musikere spiller ut livet.

Johan Christer Novsjø & Yngve Fritjof Kristiansen er blant Skandinavias beste tolkere av Taube & Vreeswijk og når de to slår seg sammen er det duket for et skikkelig mestermøte. Med seg på scenen har de noen av landets fremste dansere og musikere.

Relaterte saker

Eventbilde: Krigens skjebner – på Akershus festning
tirsdag
19:00

Krigens skjebner – på Akershus festning

En vandreforestilling av og med Ross Kolby om syv skjebner under 2. verdenskrig på Akershus festning.

Eventbilde: Velkommen til VitenShitShow på Égal teater!
fredag
18:00

Velkommen til VitenShitShow på Égal teater!

Opplev Stian Sandøs og Dennis Sivas svært populære vitenskapsshow i Oslo!

Eventbilde: Humorfestival på Latter
torsdag
19:00

Humorfestival på Latter

08. august i år er det 20 år siden Latter åpnet dørene for første gang og dette skal feires med tidenes humorfestival tre dager til ende!