Arrangementet er fullført.
På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Dere blir servert flere ulike musserende vin med tilhørende kunnskap. Sammen med boblene får dere også ulike smaksrike retter til, som dere er med å tilberede. Noen av rettene spises underveis, men den siste retten spiser dere samlet rundt et langbord med mer bobler i glasset.
Oppstart kl 17:00
Varighet: ca. 4 timer
Pris: 1.775,-per person
Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin. 1 glass til velkomst og 3 glass under matlaging og bespisning.
FLYTTET! Katlas Atli Már Yngvason inviterer til islandsk aften som del av Møt Reykjavik.
Her ønskes det velkommen til en kveld med Merete Bø sine viner og Shaun Bartletts sanger. Direktesending hvor begge gjør det de er best på!
Ølakademiet tar deg også med på en rundreise gjennom ulike ølstiler fra hele verden – fra de lyse og lette til de tunge og mørke.