Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Boblende middag hovedbilde
fredag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Boblende middag

På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Dere blir servert flere ulike musserende vin med tilhørende kunnskap. Sammen med boblene får dere også ulike smaksrike retter til, som dere er med å tilberede. Noen av rettene spises underveis, men den siste retten spiser dere samlet rundt et langbord med mer bobler i glasset.

Oppstart kl 17:00
Varighet: ca. 4 timer
Pris: 1.775,-per person

Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin. 1 glass til velkomst og 3 glass under matlaging og bespisning.

Relaterte saker

Eventbilde: Vegetar verden rundt
onsdag
17:00

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.

Eventbilde: Bli en mesterkokk med Jonatan!
onsdag
17:00

Bli en mesterkokk med Jonatan!

Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.

Eventbilde: 5 retters-Kanonaften!
onsdag
18:00

5 retters-Kanonaften!

Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.