Arrangementet er fullført.
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis. Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin. 1 glass til velkomst og 3 glass under matlaging og bespisning.
Her finner du mer informasjon rundt kurset, og har mulighet til å melde deg på.
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (3-4 timer)
4 glass musserende vin og en lett lunsj
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Foredragsholdere
Det anbefales alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte: 12:45
Kursstart kl: 13.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2. etasje, Mathallen Oslo)
Priser per person: 1775,- ink mva
Antall: 12-20 personer
I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Det blir en utfyllende demonstrasjon der du blir vist hvordan man lager pastadeig og du lærer om ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etterpå deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.