Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

BMW Oslo Maraton hovedbilde
lørdag 
09:00
Rådhusplassen

BMW Oslo Maraton

BMW Oslo Maraton arrangeres 15. september i Oslo sentrum! Vi har flere forskjellige distanser å velge mellom. Du kan blant annet velge: Maraton, Halvmaraton, “10 for Grete”, Oslotrippelen (73km), Barnas Maraton, Funkis og Racing Rullestol!

Delta på folkefesten enten ved å løpe, heie langs løypa eller bidra som frivillig. Vi arrangerer liv i løypa med flere spennende musikkinnslag, og ønsker publikum hjertelig velkommen til å bli med å heie frem alle løperne!

Delta som frivillig og bli en del av teamet! Meld deg som frivillig ved å sende mail til stina@skvidar.no.

Les mer om å være frivillig her:

Overskuddet fra BMW Oslo Maraton går til Sportsklubben Vidar. Ved å delta i BMW Oslo Maraton bidrar du til Norsk Idrett.

Finn arrangementet på facebook

Relaterte saker

Eventbilde: Mini-hesteshow for hele familien
lørdag
13:00

Mini-hesteshow for hele familien

På vei inn fra beitet er det gøy å se på hva på hestene finner på i ridebanen. EKT setter opp små hinder og forteller hva som skjer mellom hestene når de er helt fri og gjør ting sammen uten mennesker på ryggen. Her kan det bli mye fart og moro. Gøy for alle aldre!

Eventbilde: Historisk elvevandring med guide
søndag
14:00

Historisk elvevandring med guide

Denne historiske spaserturen går hver søndag langs Akerselva for å oppleve byens varierende landskap og historie.

Eventbilde: Ridetime for øvede ryttere hos EKT
lørdag
14:00

Ridetime for øvede ryttere hos EKT

Hver lørdag holder EKT ridetime for øvede ryttere, hvor du som har god rideerfaring kan melde deg på for en undervisningstime med en av våre dyktige ridelærere. Her kan du få frisket opp dine rideferdigheter, eller få utviklet deg videre i grunnleggende dressur.