Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

BluesCruise – god mat og musikk på fjorden hovedbilde
fredag 
17:15
Akershuskaia

BluesCruise – god mat og musikk på fjorden

Bli med på BluesCruise, en herlig tur på fjorden med god musikk og rekebuffet inkludert. Turen arrangeres i samarbeid med Østkanten Bluesklubb. De sørger hvert år for at vi får et skikkelig bra band!

På årets tur er det Malvina Band som spiller. Wenche Malvina spiller hovedsakelig eget stoff, med unntak av få coverlåter. Hun er en særpreget vokalist/pianist med feeling og ekte nærhet til sjangeren, og hun har med seg erfarne musikere av høy klasse. Sammen gir de deg en meget god musikkopplevelse på nivå med noen av de beste i landet.

  • Avgang Akershuskaia: 13. mai 2022 kl  17.15
  • Ankomst Akershuskaia: 13. mai 2022 kl 21.30
  • Inkluderer: Fjordtur med rekebuffet og blueskonsert

På fjordturer går Christian Radich for motor, men du kan fornemme noe av storheten. Det er imponerende å tenke på at skuta har 9000 m. tau, og hele 27 seil. Stormasten er over 37m. Det er en stor opplevelse å være om bord i den historiske og flotte skuta.

Relaterte saker

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.

Eventbilde: Byblikk – Oslo i kunsten
onsdag

Byblikk – Oslo i kunsten

Hvordan har kunstnere sett og tolket Oslo de siste 300 årene? Se byen gjennom kunstnernes øyne.