Arrangementet er fullført.

Bli sjarmert i senk med Snøfall hovedbilde
mandag 
Oslo Nye Teater

Bli sjarmert i senk med Snøfall

Snøfall! Måk plass i julekalenderen! Denne nydelige julemusikalen er en familieforestilling; det beste som har skjedd førjulstid og julestemning siden Blåfjell og Jul i Skomakergata.

I november 2021 er populære Snøfall tilbake på hovedscenen på Oslo Nye Teater!

I Snøfall blir både barn og voksne fenget av julehistorien om foreldreløse Selma som drømmer om å tilhøre sin egen familie. Men hvem finner hun i eventyrlige Snøfall?

Bli med på en magisk reise med Selma (spilt av Emilie Mordal) og huden hennes Casper, som midlertidig bor hos Ruth (spilt av Helle Haugen) etter en ulykke hvor Selma mistet foreldrene sine. Opprinnelig skulle hun bo hos Ruth i seks uker, men nå har det gått seks år og det er jul igjen. Selma sender et brev til julenissen (spilt av Trond Høvik) med ett ønske; hun vil finne et familiemedlem. Brevduen flyr Selma ut i et ukjent juleunivers, og på magisk vis ender hun opp i mystiske Snøfall; et julefylt og hemmelig sted mennesker egentlig ikke kan besøke. Hvordan er det mulig at Selma, menneskelig som hun er, ender opp i Snøfall? Og hvem finner hun der?

Under førjulstiden kommer små og store gleder i form av konserter, teateroppsetninger, julefilmer, adventskalender, julebord og annen julehygge. I år spiller herlig julemagi på hovedscenen på Oslo Nye Teater; Snøfall, med sesongpremiere 11. november.

Du har muligens hørt om Snøfall før. Julemusikalen er nemlig basert på 24 episoder fra julekalenderen på NRK, nå komprimert ned til to fantastiske timer (inkl. pause) på Oslo Nye Teater.

Familieforestillingen «Snøfall» mottok strålende anmeldelser og ble Heddapris-nominert som “Beste Barneforestilling”.

VG: Terningkast 6. “Alt man kan ønske seg til jul!”

Dagbladet: Terningkast 5. “Mystikk, magi og menneskelig samhold.”

Aftenposten: Terningkast 5. “Teatermagi som kan skape et pulikum for fremtiden.”

 

Velkommen til Oslo Nye Teater, til Hovedscenen og til Snøfall – en forestilling hele familien har glede av.

Relaterte saker

Eventbilde: Buttons- og tegneverksted
lørdag
12:00

Buttons- og tegneverksted

Lag din egen button! Den kan være vakker, søt, tøff eller ha et viktig budskap. Du bestemmer! Museumsbutikken og kafeen i Botanisk hage holder åpent.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
søndag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
søndag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.