Bli sjarmert i senk med Snøfall hovedbilde
torsdag 

Bli sjarmert i senk med Snøfall

Snøfall! Måk plass i julekalenderen! Denne nydelige julemusikalen er en familieforestilling; det beste som har skjedd førjulstid og julestemning siden Blåfjell og Jul i Skomakergata.

I november 2021 er populære Snøfall tilbake på hovedscenen på Oslo Nye Teater!

I Snøfall blir både barn og voksne fenget av julehistorien om foreldreløse Selma som drømmer om å tilhøre sin egen familie. Men hvem finner hun i eventyrlige Snøfall?

Bli med på en magisk reise med Selma (spilt av Emilie Mordal) og huden hennes Casper, som midlertidig bor hos Ruth (spilt av Helle Haugen) etter en ulykke hvor Selma mistet foreldrene sine. Opprinnelig skulle hun bo hos Ruth i seks uker, men nå har det gått seks år og det er jul igjen. Selma sender et brev til julenissen (spilt av Trond Høvik) med ett ønske; hun vil finne et familiemedlem. Brevduen flyr Selma ut i et ukjent juleunivers, og på magisk vis ender hun opp i mystiske Snøfall; et julefylt og hemmelig sted mennesker egentlig ikke kan besøke. Hvordan er det mulig at Selma, menneskelig som hun er, ender opp i Snøfall? Og hvem finner hun der?

Under førjulstiden kommer små og store gleder i form av konserter, teateroppsetninger, julefilmer, adventskalender, julebord og annen julehygge. I år spiller herlig julemagi på hovedscenen på Oslo Nye Teater; Snøfall, med sesongpremiere 11. november.

Du har muligens hørt om Snøfall før. Julemusikalen er nemlig basert på 24 episoder fra julekalenderen på NRK, nå komprimert ned til to fantastiske timer (inkl. pause) på Oslo Nye Teater.

Familieforestillingen «Snøfall» mottok strålende anmeldelser og ble Heddapris-nominert som “Beste Barneforestilling”.

VG: Terningkast 6. “Alt man kan ønske seg til jul!”

Dagbladet: Terningkast 5. “Mystikk, magi og menneskelig samhold.”

Aftenposten: Terningkast 5. “Teatermagi som kan skape et pulikum for fremtiden.”

 

Velkommen til Oslo Nye Teater, til Hovedscenen og til Snøfall – en forestilling hele familien har glede av.

Relaterte saker

Eventbilde: Babydans på Sentralen
mandag
12:00

Babydans på Sentralen

Gjennom dans, fysisk lek og taktile objekter kombinert med musikk, stimuleres sansene og kommunikasjonen mellom den voksne og barnet.

Eventbilde: Musikalkurs  på Sentralen
fredag
16:00

Musikalkurs på Sentralen

Er du mellom 8- 10 år? Har du lyst til å lære teater, sang og dans? Nå har du sjansen! Om du har liten eller ingen erfaring fra før av spiller ingen rolle

Eventbilde: Ta høstferien på Teknisk museum
lørdag

Ta høstferien på Teknisk museum

På Teknisk Museum i høstferien kan dere som familie oppleve nye utstillinger med omvisninger, samt familieaktiviteter som 3D-printing, tekstilverksted, discolodding, vitenshow, livredning og museets nye kunstjakt.