Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Bli sjarmert i senk med Snøfall hovedbilde
mandag 
Oslo Nye Teater

Bli sjarmert i senk med Snøfall

Snøfall! Måk plass i julekalenderen! Denne nydelige julemusikalen er en familieforestilling; det beste som har skjedd førjulstid og julestemning siden Blåfjell og Jul i Skomakergata.

I november 2021 er populære Snøfall tilbake på hovedscenen på Oslo Nye Teater!

I Snøfall blir både barn og voksne fenget av julehistorien om foreldreløse Selma som drømmer om å tilhøre sin egen familie. Men hvem finner hun i eventyrlige Snøfall?

Bli med på en magisk reise med Selma (spilt av Emilie Mordal) og huden hennes Casper, som midlertidig bor hos Ruth (spilt av Helle Haugen) etter en ulykke hvor Selma mistet foreldrene sine. Opprinnelig skulle hun bo hos Ruth i seks uker, men nå har det gått seks år og det er jul igjen. Selma sender et brev til julenissen (spilt av Trond Høvik) med ett ønske; hun vil finne et familiemedlem. Brevduen flyr Selma ut i et ukjent juleunivers, og på magisk vis ender hun opp i mystiske Snøfall; et julefylt og hemmelig sted mennesker egentlig ikke kan besøke. Hvordan er det mulig at Selma, menneskelig som hun er, ender opp i Snøfall? Og hvem finner hun der?

Under førjulstiden kommer små og store gleder i form av konserter, teateroppsetninger, julefilmer, adventskalender, julebord og annen julehygge. I år spiller herlig julemagi på hovedscenen på Oslo Nye Teater; Snøfall, med sesongpremiere 11. november.

Du har muligens hørt om Snøfall før. Julemusikalen er nemlig basert på 24 episoder fra julekalenderen på NRK, nå komprimert ned til to fantastiske timer (inkl. pause) på Oslo Nye Teater.

Familieforestillingen “Snøfall” mottok strålende anmeldelser og ble Heddapris-nominert som “Beste Barneforestilling”.

VG: Terningkast 6. “Alt man kan ønske seg til jul!”

Dagbladet: Terningkast 5. “Mystikk, magi og menneskelig samhold.”

Aftenposten: Terningkast 5. “Teatermagi som kan skape et pulikum for fremtiden.”

 

Velkommen til Oslo Nye Teater, til Hovedscenen og til Snøfall – en forestilling hele familien har glede av.

Relaterte saker

Eventbilde: Intensivkurs for øvede, dressur og kavaletter
onsdag
16:00

Intensivkurs for øvede, dressur og kavaletter

EKT Rideskole setter opp ekstra ridetilbud i vinterferien!

Eventbilde: Verksted for barn i vinterferien
torsdag
12:00

Verksted for barn i vinterferien

Ta turen til Mathallen med barna i vinterferien! Det blir et mangfold av materialer tilgjengelig for å inspirere barna til å lage flere forskjellige ting og uttrykke sin egen kreativitet.

Eventbilde: Novaski-kvelder med Tomsen på SNØ
torsdag
16:00

Novaski-kvelder med Tomsen på SNØ

Novaski-kvelder på SNØ er for de som allerede har Tomsen Novaskis og for de som vil prøve for første gang. Alle er velkomne.